FOX TV Tolga Çevik Yeni Program tanıtımı yapıldı! İşte Tolgshow formatı

FOX TV ekranlarında Tolga Çevik'in yeni programı bu akşam yayınlanacak olan Bir Hülya Avşar Sohbeti ile birlikte ifşa edildi. Yaklaşık olarak 12 senedir ekranlarda görmeye alıştığımız komedi programcısı, komedyen, talk show sunucusu Tolga Çevik yeni program hakkında açıklama yapacak

Haberler 01.12.2017 - 16:10 Son Güncelleme : 01.12.2017 - 16:59

FOX TV ekranlarnda Tolga Çevik’in yeni program bu akam yaynlanacak olan Bir Hülya Avar Sohbeti ile birlikte ifa edildi. Yaklak olarak 12 senedir ekranlarda görmeye altmz komedi programcs, komedyen, talk show sunucusu Tolga Çevik yeni program hakknda açklama yapacak. Bu akam 00.15 sularnda balayacak olan Bir Hülya Avar Sohbeti’nde ünlü komedyen yeni program ilealakal açklama yapacak. Hafta sonu baamas beklenen program ile alakal açklamalarda bulunan komedyenin program ile alakal detaylar oluturulmaya balad.

Cumartesi akamlar balamaya hazrlanan Tolga Çevik yeni program ile alakal detaylar yava yava netlemeye balad. Kmedi tarznda olacak Tolgshow bilindii üzere FOX TV ekranlarnda yerini alacak ve gün için de Cumartesi söylentileri u sralar netleti. 

Özellkle de doaçlama tarznda yaynlanacak olan Tolga Çevik’in yeni program ile  12. yayna girme senesi de böylece kutlanacak. Doal doaçlamalar, komik showlar ve konuklar ilealakal Tolgshow, henüz balamada izleyenlri tarafndan tam not alacaa benzemekte. 

12 senedir ekranlarda görmeye altmz ünlü komedyenin yeni programnn çok sayda kitleye hitap edecei açklanrken, balayaca tarih ile alakal net bir açklama yaplmad. 

Bir Hülya Avar Sohbeti’nde bu akam 00.15’te kouk olarak çkacak olan Tolga Çevik, kendisine özel haatna istinade çok net açklamalarda bulunacak. 

“Komedyen komiktir. Bir komedyen oyuncu olmayabilir. Bir oyuncu aktörse komedi de oynayabilir. Yapamyorsa zaten aktör deildir. Komedyen komiktir. Biz de çok önemli isimler var komedyendir sadece, aktör deildir” diyerek yeni bir tartmay balatt

Avrupa’da oyuncu seçimine girdim. 1401. Sradaydm. Türkiye’de bu sayda oyuncu yok. Ben bir ay bekledim ve istediim oyuna seçilmeyi baardm.

TOLGA ÇEVK YEN PROGRAMI TOLGSHOW FOX TV DE

Yapmcln 25 Film’in üstlendii programn ismi “Tolg Show” olarak açkland. Eski Komedi Dükkan, Arkadam Hogeldin benzeri bir program olan Tolga Show, Tolga Çevik’in doaçlama esprileriyle güldürecek ve Frat Dou Parlak’n d sesi ile elenceli anlar yaatacak. Merakla beklenen  o programn “cumartesi” günleri yaynlanaca bildirildi. Program son dakika deiiklii olmaz ise Ocak ayna kadar balamas bekleniyor. Uzun k gecelerinde komik ve elenceli bir akam geçirmek isteyenlerin kaçrmas gereken bir program. 

Ana Sayfaya Git