FOX TV Zuhal Topal'ın şoförü sahte nikah memuru, tehdit iddiaları ile Zuhal Topal'la'yı zora sokacağa benziyor

Gün geçmiyor ki Zuhal Topal'la izdivaç programında skandal dosyası yaşansın. Yanlış anneye ulaşmalar derken, en son olarak sahte nikah memuru skandalı yaşanmıştı. Zuhal Topal'ın göz yumduğu evlilik merasiminde şoförü sahte nikah memuru ilan edip, nikahın kıyılmasının ortaya çıktığı görüntüler sonrasında Zuhal Topal ve izdivaç programı adeta sarsıldı. Halis Bozkurt isimli sahte nikah memuru, kendisinin Zuhal Topal ve ekibi tarafından tehdit edildiğini açıkladı

Haberler 18.01.2016 - 16:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gün geçmiyor ki Zuhal Topalla izdivaç programnda skandal dosyas yaansn. Yanl anneye ulamalar derken, en son olarak sahte nikah memuru skandal yaanmt. Zuhal Topaln göz yumduu evlilik merasiminde oförü sahte nikah memuru ilan edip, nikahn kylmasnn ortaya çkt görüntüler sonrasnda Zuhal Topal ve izdivaç program adeta sarsld. Halis Bozkurt isimli sahte nikah memuru, kendisinin Zuhal Topal ve ekibi tarafndan tehdit edildiini açklad

Televizyon dünyasnn sevilen yarma programlarndan Zuhal Topalladaki sahte nikah memuru skandal gerçek çkt. Sunucu Zuhal Topal ile ayn ismi tayan izdivaç programnn 20 Ekim 2015 tarihinde yaynlanan bölümünde canl yayna çkartlan oför Halis Bozkurt, her eyi itiraf etti. Programda Damat aday Adnan Bey, nikah masasnda gözyalar içinde Gelin aday Nargile Hanm beklerken büyük büyük bir oyun düzenlenmi ve programa nikah memuru olarak çkartlan kiinin Zuhal Topaln oförü Halis Bozkurt olduu iddia edilmiti. Programa duyulan güveni sarsan bu iddialar doru çkt. Program sunucusu Zuhal Topal da büyük bir ciddiyetle burada gerçekten de nikah bekledi, o kadar hazrlk yapld diyerek yaplan skandala ortak olmutu.

TEN çIKARTILMAKLA TEHDT EDLDM

Yaanan bu skandaln ardndan Bozkurt, Zuhal Topalla programnn yapm irketi Sobe Film Prodüksiyon Hiz. A yöneticisi Zeynep Esra Peker, program çalanlar Asl Kaprol ve Merve Polattan davac oldu. Programa sahte nikah memuru olarak çkartlan Halis Bozkurt, iten çkartlma tehdit edildiini söyledi. Prodüksiyon irketi tarafndan bask gördüünü ifade eden Bozkurt, stenileni yapmamam halinde iten çkarlmam için i sahiplerinin aranaca söylenerek korkutuldum. imden olma korkusu ile elbette bunun bir tiyatro oyunu gibi lanse edileceini düündüümden istenileni mecburen yaptm. dedi.

Dava dilekçesinde medyada çkan haberleri gördüünde büyük bir ok yaadn ve maduriyet yaadn belirten Bozkurt, Zuhal Topal programnn yapmclar hakknda soruturma balatlarak haklarnda gerekli cezann verilmesini talep etti.Televizyon dünyasnn sevilen yarma programlarndan Zuhal Topalladaki sahte nikah memuru skandal gerçek çkt. Sunucu Zuhal Topal ile ayn ismi tayan izdivaç programnn 20 Ekim 2015 tarihinde yaynlanan bölümünde canl yayna çkartlan oför Halis Bozkurt, her eyi itiraf etti. Programda Damat aday Adnan Bey, nikah masasnda gözyalar içinde Gelin aday Nargile Hanm beklerken büyük büyük bir oyun düzenlenmi ve programa nikah memuru olarak çkartlan kiinin Zuhal Topaln oförü Halis Bozkurt olduu iddia edilmiti. Programa duyulan güveni sarsan bu iddialar doru çkt. Program sunucusu Zuhal Topal da büyük bir ciddiyetle burada gerçekten de nikah bekledi, o kadar hazrlk yapld diyerek yaplan skandala ortak olmutu.

TEN çIKARTILMAKLA TEHDT EDLDM

Yaanan bu skandaln ardndan Bozkurt, Zuhal Topalla programnn yapm irketi Sobe Film Prodüksiyon Hiz. A yöneticisi Zeynep Esra Peker, program çalanlar Asl Kaprol ve Merve Polattan davac oldu. Programa sahte nikah memuru olarak çkartlan Halis Bozkurt, iten çkartlma tehdit edildiini söyledi. Prodüksiyon irketi tarafndan bask gördüünü ifade eden Bozkurt, stenileni yapmamam halinde iten çkarlmam için i sahiplerinin aranaca söylenerek korkutuldum. imden olma korkusu ile elbette bunun bir tiyatro oyunu gibi lanse edileceini düündüümden istenileni mecburen yaptm. dedi.

Dava dilekçesinde medyada çkan haberleri gördüünde büyük bir ok yaadn ve maduriyet yaadn belirten Bozkurt, Zuhal Topal programnn yapmclar hakknda soruturma balatlarak haklarnda gerekli cezann verilmesini talep etti.

ZUHAL TOPAL KMDR:

Zuhal Topal (d. 23 Eylül 1976, stanbul) Türk program sunucusu, oyuncu. Tiyatro oyunculuu bata olmak üzere, dizi, film oyunculuu ve sunuculuk yapmaktadr. arkc ve müzisyen Korhan Saygner ile evlidir. Mimarlk Fakültesi iç mimari bölümünü bitirdi.

Sihirli Annem dizisinde Suzan adl karakteriyle tannmtr. atvde yaynlanan Selena adl bir dizide Fitnat Korkmaz adnda kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden sonra ark Söylemek Lazm adl yarmada koçu lhan een ile yarm halk ve jüri tarafndan birincilii hak etmitir. Metin Akpnarn barolünde oynad Papatyam (dizi) dizisinde birkaç bölümde oynamtr ve büyük beeni toplamtr ve Zuhal Topala evlilik program verilmitir. Programn ad Zuhal Topalla zdivaçtr.

Kanal Dde yaynlanan Geni Aile adl dizide ukufe rolünde oynamtr ancak Star TVde yaynlanan Zuhal Topalla zdivaç programyla Geni Aile yi bir arada yürütemedii gerekçesiyle bu diziden ayrlma karar alsa da 71. bölümde diziye bir bölümlük katkda bulunmutur. TRT kanalnda 91 bölüm yaynlanan Avrupa Avrupa adl dizide oynarken bir bebek dünyaya getirmi adn da hurma aac anlamna gelen Lina koymutur. 2013 ylnda bu dizideki Nermin rolüyle Antalya Tv Ödüllerinde aday gösterilmi ve En iyi Komedi Kadn Oyuncu ödülünün sahibi olmutur.

ZUHAL TOPAL OYNADII DZLER:

Avrupa Avrupa : Nermin (2011-2013) TRT1

Geni Aile : ukufe 2011(71.Bölüm...) (Star)

Geni Aile : ukufe 2009-2010 (Kanal D)

Papatyam: Konuk Oyuncu 2009 (Star Tv)

Komedi Türk: Kendisi 2008 (Fox Tv)

Kaybolan Yllar: Yonca

Tutkunum Sana: Suna 2006

Selena: Fitnat 2006 (Atv)

Arka Sokaklar 2006

Tark ve Dierleri: Kehribar 2006 (Stv)

Haylaz Babam 2005

El Bebek Gül Bebek: Teyze 2005

Avrupa Yakas: Konuk Oyuncu 2004

Sihirli Annem: Suzan 2003 (Kanal D)

Ev Hali: Mine 2002 (Show Tv)

Lahmacun ve Pizza 2002

Reyting Hamdi 2002

çekirdek Aile 2000 (Kanal D)

Zehirli çiçek 2000 Show TV

Dad: Hostes 2000

Sevda Kondu: lknur 1999 Kanal 6

Ruhsar 1997 (Kanal D)

Kurun Kalem 1996

Yazlkçlar 1996 (Star Tv)

Kara Melek 1996

çiçek Taksi 1995

Palavra Aklar 1995

Zuhal Topalla zdivaç son bölüm izle

FOX ekranlarnda gelin ve damat adaylarn buluturarak, mutlu yuvalar kurulmasna öncülük edecek olan ünlü oyuncu Zuhal Topal, programnda izleyicilere unutulmaz anlar yaatacak!

Gelin, haytnzn en güzel hikayesini birlikte yazalm....

Bambaka heyecanlarn ve samimi duygularn paylalaca en önemlisi yalnz kalplerin buluaca programda, halkn içinden, gerçek hikayeler milyonlarla buluacak

Hafta içi her gün 16:30da canl olarak yaynlanacak olan Zuhal Topalla.. mutlu bir yuva kurmak isteyen gelin ve damat adaylar ile mutluluun kaplarn ardna kadar aralayacak!

Ana Sayfaya Git