Gamsız Hayat Yeni bölümde neler olacak! Tayfun ölecek mi? Gamsız Hayat 5. bölüm fragmanı yayınladı mı?

Gamsız Hayat 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merakla beklenen Gamsız Hayat 5. bölümü 21 Kasım 'da Show TV ekranlarında. aşk ve entrikayı bir arada yaşayan gençli dizisi Gamsız Hayat yeni bölümde neler olacak?

Haberler 18.11.2015 - 00:28 Son Güncelleme : 18.11.2015 - 00:28

Gamsız Hayat 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merakla beklenen Gamsız Hayat 5. bölümü 21 Kasım da Show TV ekranlarında. aşk ve entrikayı bir arada yaşayan gençli dizisi Gamsız Hayat yeni bölümde neler olacak?

Gamsız Hayatın 3. bölümünde; Leventin yıllar önce Mertin annesi Asiyeyi hamile haliyle terk eden adam olduğu ortaya çıkmıştır. Henüz ikisinden başka kimsenin bilmediği bu sır, yıllar sonra büyük bir hesaplaşmaya yol açar. Mert ise kardeşi olduğunu bilmediği Kaanla büyük bir çekişme içindedir. Bu arada Elanın kendisine olan ilgisini fark eden Mert, bir aşk oyunuyla onu kendine bağlamaya karar verir. Amacı, Elaya olan aşkı yüzünden intihar etmiş görünen Tayfun Hocaya aslında ne olduğunu öğrenmektir. Kaanın Merte kurduğu tehlikeli tuzak ise, onu Elayla daha da yakınlaştırır. Diğer taraftan Tayfunun kritik ameliyatı yaklaşmaktadır. Bu ameliyat sonunda Tayfunun kalbinin durması, Mert ve Elayı derinden sarsacak ve beklenmedik bir olaya sebep olacaktır.

Entrika dolu Gamsız hayat 21 Kasımda ekranlarda

Ana Sayfaya Git