Meryem Uzerli ile Fransa'dan uzanan aşk hikayesi 'Gecenin Kraliçesi' Ocak'ta başlıyor!

Meryem Uzerli'nin başrollerini oynayacağı 'Gecenin Kraliçesi'nin start vereceği haberi duyumlandı. Merakla beklenen 'Gecenin Kraliçesi' fragmanı yayınlandı. izle. Gecenin Kraliçesi konusu ve Gecenin Kraliçesi oyuncu kadrosu kimler var

Haberler 13.12.2015 - 15:14 Son Güncelleme : 13.12.2015 - 15:14

Meryem Uzerlinin başrollerini oynayacağı Gecenin Kraliçesinin start vereceği haberi duyumlandı. Merakla beklenen Gecenin Kraliçesi fragmanı yayınlandı. izle. Gecenin Kraliçesi konusu ve Gecenin Kraliçesi oyuncu kadrosu kimler var

Başrollerinde, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle adından söz ettiren Meryem Uzerli ve Suskunlar, Asi gibi birçok dizide rol alan Murat Yıldırımın rol alacağı dizinin yapımcılığını 03 Prodiksiyon üstleniyor. Uzun zamandır hazırlıkları süren diziden yeni görüntüler ortaya çıktı. çekimleri geçtiğimiz ay Fransanın Grass kasabasında başlayan iddialı dizinin başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım,Uğur Polat, Deniz Celiloğlu ve Şevval Sam paylaşıyor.

Gecenin Kraliçesi Ocak 2016da Star ekranlarında olacak.

KONUSU

Gecenin Kraliçesi, tüm güzelliğini bir geceye sığdıran, efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçektir

Bir gecede solacak olsam da, o aşkı yaşamak için her şeye razıyım.

Böyle bir gecede başlar Selin ve Kartalın hikayesi...

Selin, Güney Fransanın Grasse şehrinde yıllardır aşkın kokusunu aramaktadır, bu sihirli uğraş Kartalın ona ilk gördüğü anda aşık olmasını sağlar.

Kartal ve Selin bir gecede solacak olsa da onları buluşturan aşkı yaşamaya razı gelirler. Fransada başlayan aşk hikayesi Karadenize oradan da İstanbula savrulur

Meryem Uzerli kimdir?

12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessenin Kassel Şehrinde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburga yerleşmiş ve Schauspiel Studio Fresede oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır.

İki ağabeyi ve bir ablası vardır.Oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okayın yazdığı, Timur Savcının yapımcılığını yaptığı 2011 yılının dizilerinden olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmıştır.

Uzerli, aynı zamanda Almanyada birçok dizide ve birçok filmde rol almış bir oyuncudur. Ana dili Almanca olan genç oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor. Türkçesiise bugün oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırmış olduğu Hürrem Sultana paralel olacak kadar gelişmiştir.

Timur Savcının yapımcılığını üstlendiği ve senaryosunu Meral Okay -ölümünün ardından Yılmaz Şahin- ın yazdığı Muhteşem Yüzyıl adlı diziye bir Hürrem Sultan seçmek içinTürkiyede bütün oyuncu ajansları, bütün tiyatro kurslarından oyuncular seçilerek onlar arasında eleme yapılmıştır. Uzerli, aralarından en uygunu görüldü ve Almanyadan çağırılarak Hürrem Sultan rolünü üstlendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır