Günebakan 2. son bölüm (Servet'e tuzak) -

Günebakan 2. Bölümü ile de komedi tufanı kopardı. ATV’nin yeni yaz dizisi Günebakan 19 Temmuz 2. Bölüm (son bölüm) izleyenler yine koltuğa yapıştı.

Haberler 19.07.2015 - 23:44 Son Güncelleme : 19.07.2015 - 23:44

ATVden 2 bölümdür yayınlanan ve izleyicilerini kahkahaya boğan komedi dizisi Günebakanda başrolleri İsmail Ege Şaşmaz (Rüzgar), Sümeyra Koç (Günce), Tarık Pabuççuoğlu (Servet Balkara) paylaşıyor. Günebakan 2. Bölümde neler oldu Günebakan 2. Son bölüm izle diye soranların cevabı aşağıda

GÜNEBAKAN 2. BÖLÜMÜ İZLEMEK İçİN TIKLAYIN

GÜNEBAKAN 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Günebakan son bölümde; Rüzgar ve Günce yıllar sonra karşılaştıkları için şaşkın ve heyecanlıydı. Bu esnada yanlarına gelen Esra sayesinde Günce, Rüzgarın nişanlandığını da öğrendi. Rüzgarın annesi Selma ise, Gökyayla ailesinin kasabaya geri dönmesinden oldukça rahatsız oldu. Zira vakti zamanında kocası Reşatın İnciye olan sevdasını biliyor. Kasabada her sene düzenlenen kiraz festivali için hazırlıklar başladı. Festival için Burak Kutu konuk sanatçı olarak getirmek isteyen Belediye Başkanı Servet, Zabıta Fikriyi görevlendirir. Fikri tüm kasabada çalmadık kapı bırakmaz fakat Burak Kutun telefon numarasını bulamaz. Tüm kasaba dalga geçmeye başladığı esnada sürpriz bir gelişme oldu. Fikriyi kafaya alan ve eski Belediye Başkan adayı olan çavez Başkan Servete iyi bir ders verdiğini düşünüyordu ki Burak Kut kasabaya geldi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır