Güneşin Kızları 6. Bölüm Fragmanı (Ali ve Selin’den aşırı yakınlaşma) -

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Güneşin Kızları’nın 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümüyle heyecan fırtınası yaratan Güneşin Kızları 6. Bölümle ilgili detayla haberimizde…

Haberler 23.07.2015 - 19:31 Son Güncelleme : 23.07.2015 - 19:31

Kanal Dnin reyting rekortmeni dizisi Güneşin Kızlarının 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümüyle heyecan fırtınası yaratan Güneşin Kızları 6. Bölümle ilgili detayla aşağıda

Güneşin Kızlarına Survivordan transfer

Bir dönem TV8in yayınladığı Survivorın başarılı yarışmacısı Fatmagül Fakı, artık Kanal Dnin yayınldığı fenomen dizi Güneşin Kızlarında kendini gösterecek. Fatmagül Fakı, Dünyaca ünlü model Adriana Limaya olan benzerliği ile gündemden düşmemişti.Yerli Adriana Lima yani Fatmagül Fakı Survivor 2013 kadrosunda yer almıştı. Fakı Adriana Limaya olan benzerliği tüm Türkiyede yankı uyandırmıştı. Güneşin Kızlarına transfer olan güzel oyuncu Fatmagül Fakının hangi karakteri canlandıracğı merak konusu.

Güneşin Kızları 6. Bölüm Fragmanı İzlemek İçin Tıklayın!

Güneşin Kızları 6. Bölümü Ali ile Selin birlikte mi oluyor?

Ali ile Selin evde baş başa ve ıslaklar,Halukun bilgisayarında babasını gören Nazlı, kimse kendisine inanmasa da olayın peşine düşmeye karar verir. Güneş, Nazlının kendi kendisini kandırdığını düşünmektedir. Yıllar önce onları terk eden Zaferin, Halukla ne gibi bir ilgisi olacaktır? Güneş ise, Halukun sürpriz itirafıyla derinden sarsılır.

Savaş, Nazlının planını öğrenince suç ortağını yalnız bırakmak istemez. İkilinin içine düştükleri maceranın sonuçları şok edici olacaktır. Yıllar önce babasını silen Selinin olaya tepkisi, Nazlıdan tamamen farklı olur. Selin, her zamanki gibi umursamaz ve neşeli görünür. Fakat bu neşesinin altında acı çeker. Ali ise Selinin acı çektiğini görebilen tek insandır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır