Hacı Sabancı ve Özge Ulusoy kafa karıştırdı

Neredeyse tüm tatillerini güzel sevgilisi Özge Ulusoy ile birlikte geçiren Hacı Sabancı, bu kez İbiza'nın yolunu arkadaşlarıyla tuttu. Sosyetik iş adamı, önceki akşam özel uçağıyla İspanya'nın gözde eğlence adası İbiza'ya gitti.

Haberler 27.07.2015 - 10:41 Son Güncelleme : 27.07.2015 - 10:41

Geçtiğimiz haftalarda aynı yerde Özge Ulusoyla tatil yapan Sabancıyu bu kez aralarında Kaan Kalyon ve Selahattin Aksoyun da bulunduğu arkadaşları eşlik etti.

EĞLENCENİN TADINI çIKARDI

Hacı Sabancı, İbizanın en gözde bar ve beachlerinde eğlencenin doruğuna çıkarken Özge Ulusoy ise ailesiyle İzmirdeydi. çocukluğunun geçtiği Özdere Havacılar Kampında anne ve babasıyla çocukluk günlerine dönen güzel modelin de keyfine diyecek yoktu. Bu arada Özge Ulusoy ile Hacı Sabancının ayrı tatil yapması, ayrılık dedikoduları çıkardı. Ancak ikilinin aşkı doludizgin devam ediyor.

İYİ Kİ VARSINIZ İYİ Kİ BENİM AİLEMSİNİZ

çocukluğunun geçtiği Özdere Havacılar Kampında ailesiyle tatil yapan Ulusoy, anne ve babasıyla bu kareyi paylaşıp şöyle yazdı: İyi ki benim ailemsiniz. Sizsiz ben, ben olamazdım. 1 yaşından beri her yazım, anılarım burada. Haliyle mutluluğum tarifsiz.

Kaynak: Vatan

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır