Hadise sevgilisi Kaan Yıldırım aşkı tam gaz! Ufukta evlilik ne zaman?

Güzeller güzeli şarkıcı Hadise Kaan Yıldırım aşkı tam gaz devam etmekte. Hadise'nin sevgilisi kaan Yıldırım kimdir? Uzun süredir birlikte olan Hadise Kaan Yıldırım aşkının evlilikle taçlanması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddialarda Hadise müstakbel görümcesiyle tanıştığı sosyal medyada TT olurken, Hadisenin sevgilisi Kaan Yıldırım kimdir? sorusu da devamlı merak ediliyor. Peki Hadise Kaan Yıldırım aşkında ufukta evlilik ne zaman?

Haberler 24.05.2020 - 14:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güzeller güzeli arkc Hadise Kaan Yldrm ak tam gaz devam etmekte. Hadisenin sevgilisi kaan Yldrm kimdir? Uzun süredir birlikte olan Hadise Kaan Yldrm aknn evlilikle taçlanmas bekleniyor. Geçtiimiz günlerde ortaya atlan iddialarda Hadise müstakbel görümcesiyle tant sosyal medyada TT olurken, Hadisenin sevgilisi Kaan Yldrm kimdir? sorusu da devaml merak ediliyor. Peki Hadise Kaan Yldrm aknda ufukta evlilik ne zaman?

HADSE KAAN YILDIRIM AKI GÖZ GÖZE

Gözlerden uzak yaadklar zama zaman sosyal medyada ifa olsa da bu durumdan rahatsz olmayan ünli çiftin evlilik hazrlnda olduklar da iddia ediliyor. Geçtiimiz günlerde HAdise sevgilisi Kaan yldrmn kz kardei ile tant sosyal medyada dilden dile dolarken, Yldrmn ressam ablas Nilüfer Yldrmtan tam not ald da iddia ediliyor.

HADSENN SEVGLS KAAN YILDIRIM KMDR?

Kaan Yldrm, 24 Aralk 1986 tarihinde stanbulda domutur. ngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun olup. Daha sonra Bakent letiim Bilimleri Akademisinde oyunculuk eitimi almtr. Oyunculuk kariyerine Kayp dizisiyle balamtr. Dizide Kadir karakterini canlandrmtr. Ancak Yldrm, asl çkn barollerinde Uur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, ebnem Bozoklunun oynad Ulan stanbul adl dizisiyle yapmtr. 2015 ylnda ise barollerini Ezgi Eyübolu ile üstlendii bir yaz dizisi olan Ad Mutluluk dizisinde Batu Deirmenci karakterini canlandrmtr. TRT ekranlarnda yaynlanan Halka dizisinde kendi ismini tayan karakterini oynadktan sonra son olarak Hekimolu dizisinde rol almtr.

14 Mays 2016 ylnda Ezgi Eyübolu ile Esma Sultan Yalsnda evlendi. çift sürpriz bir kararla 26 Haziran 2019 tarihinde boandlar.

KAAN YILDIRIMIN OYNADII DZ VE FLMLER

Televizyon Kariyeri

2013 Kayp

2014 Ulan stanbul

2015 Ad Mutluluk

2016 Kalbim Yangn Yeri

2017 Klavye Delikanllar

2018 nsanlk Suçu

2019 Halka

2019- Hekimolu

Sinema Kariyeri

2014 Ümmü Sbyan:Zifir

2015 Yok Artk!

2017 Bölük

MASKEL HADSE

O Ses Türkiyede jüri üyelii yapan Hadise, koronavirüs salgnndan dolay konserleri iptal olunca oyuncu sevgilisi Kaan Yldrm ile karantinaya girdi. Bu süreci birlikte geçiren çiftten Hadise, dün akam Instagram hesabndan maskeli pozlarn paylat.

Instagramda 11 milyondan fazla takipçisi bulunan arkc maske, büyük gözlük ve halka küpe kombini yaparak asansör önünde poz verdi. Hadisenin maske emojisiyle paylat fotoraflar ksa sürede 200 binden fazla beeni ald.

HADSE KMDR?

Belçikal-Türk arkc ve ark yazardr. Mol, Belçikada çerkes kökenli[kaynak belirtilmeli] Sivasl bir ailenin kz olarak doup büyüdü. 2003 ylnda Idool 2003 yarmasna katldktan sonra albüm teklifi alnca ilk albümünün hazrlklarna balad. 2005te yaymlanan ilk stüdyo albümü Sweatte yer alan Stir Me Up arksyla Belçikada ve Türkiyede tannd. Türk basnnn kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiyeye tad.

2008de ikinci stüdyo albümü Hadiseyi yaymlad. ngilizce ve Türkçe arklardan oluan albümde yer alan Deli Olan arks Türkiyede bir hit oldu. Sonraki yl Türkiyeyi 2009 Eurovision ark Yarmasnda Düm Tek Tek ile temsil ederek dördüncü oldu. Yarma sayesinde popülerliini artrd. Ayn yl Fast Life ve Kahraman albümlerini sata sundu. Kahramann çk arks Evlenmeliyiz ile tekrar listelerde yer ald. 2011de beinci stüdyo albümü Ak Kaç Beden Giyer?i yaymlad. Albümdeki Superman, Ak Kaç Beden Giyer? ve Mesajm Almtr O arklarna klip çekti. 2014te Tavsiye ve 2017de ampiyon albümlerini sata sundu.

Christina Aguilera, Brandy Norwood ve Beyoncden ilham aldn ifade eden Hadise, 2011 ylndan beri devam etmekte olan O Ses Türkiye yarmasnda jüri üyelii görevine devam etmektedir. 15 Altn Kelebek Ödülü ve 3 TMF Ödülü dahil olmak üzere çok sayda ödül kazand.

Ana Sayfaya Git