Hadise’nin gözdesi Hakan Sabancı ve Engincan Ural’dan gece çapkınlığı!

Çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen Hakan Sabancı ve Engincan Ural, önceki gece magazin muhabirlerinin objektiflerinden kaçamadılar. Gittikleri mekanda iki gurbetçi güzelle yakınlaşan Hakan Sabancı ve Engincan Ural ikilisi, geceye genç iş adamının Kanlıca’daki yalısında devam etti.

Haberler 25.02.2017 - 12:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çapknlklaryla gündemden dümeyen Hakan Sabanc ve Engincan Ural, önceki gece magazin muhabirlerinin objektiflerinden kaçamadlar. Gittikleri mekanda iki gurbetçi güzelle yaknlaan Hakan Sabanc ve Engincan Ural ikilisi, geceye genç i adamnn Kanlcadaki yalsnda devam etti.

Ad TV8in efsane yarmas O Ses Türkiyenin güzel jürisi Hadise ile anlan Hakan Sabanc, O Ses Türkiyenin dier efsane jürisi Sibel Cann olu Engincan Uralla çapknlk turunda yakaland. cihangirde bir mekanda buluup ardndan Niantandaki bir bara geçen ikili, içeride iki gurbetçi güzelle yaknlat.

Habertürk Gazetesinin haberine göre; dörtlü, elenceye Sabanc Ailesine ait Kanlcadaki yalda devam etme karar ald. Sabanc ve Ural, muhabirleri atlatmak için kzlar taksiyle önden gönderdi.

Mekandan ayr ayr çkp Sabancya ait VIP minibüse binen ikili, Kanlcadaki yalnn önünde kzlarn gelmesini bekledi. Genç iadam bir süre sonra içeri girerken Ural, güzelleri beklemeye devam etti.

Kzlar gelir gelmez flalarn patlamasyla oke olan üçlüden Ural ve kz arkada, koar admlarla yalya girdiler. Dier güzel ise taksiden inmeyip kaçmay tercih etti.

(Milliyet)

Ana Sayfaya Git