Hakan Ural'dan Özgür Demirtaş'a Yanıt: Derdiniz Benim Siyasi Görüşüm...

Hakan Ural'ın seçim tahmini ve sonrasında yaşanan polemikler, sosyal medyayı salladı! Ünlü isimler arasında yapılan tahminler ve yorumlar her zaman ilgi çekerken, bu seferki tartışma bir hayli dikkat çekiciydi.

Haberler 02.04.2024 - 10:51 Son Güncelleme : 02.04.2024 - 10:51

Seçim sonuçları açıklanırken, ünlüler arasında yapılan tahminler ve yorumlar sıkça gündeme geliyor. Ancak bazen bu yorumlar beklenmedik şekilde tartışmalara yol açabiliyor. İşte bu tartışmalardan biri de Hakan Uralın seçim tahmini ve sonrasında Özgür Demirtaşın yaptığı yoruma gelişti.

Hakan Uralın Seçim Tahmini ve Özgür Demirtaşın Yorumu

Hakan Ural, seçim tahminlerinde bulunarak, çok büyük farkla kazanacak Murat Kurum. Ben sokakta her türlü esnafımla doktorumla polisimle konuşurum. Herkesle istişare ederim. Bizim insanımız zeki farkındalığı var. Tarihi farkla alacak. şeklinde bir değerlendirme yapmıştı. Ancak, bu tahmin gerçekleşmeyince sosyal medyada alay konusu oldu.

Özgür Demirtaş da, Hakan Uralın bu sözlerini alıntılayarak, Önce askere gitsin. şeklinde bir yorum yaparak dalga geçti. Bu yorumlar sosyal medyada hızla yayıldı ve tartışmalara neden oldu.

Hakan Uraldan Gelen Yanıt

Hakan Ural, Özgür Demirtaşın bu yorumlarına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Ural, Ben askerliğimi Halıcıoğlu Askerlik Şubesinden sülüsümü ve yol iznimi alarak acemi birliği Hatay Serinyola teslim bizzat oldum. şeklinde açıklama yaparak askerlik geçmişini paylaştı. Ayrıca, Googlea girip resimleri görebilirsiniz! Usta birliğim olan Vanda 18 ay jandarma olarak tamamlayıp teskeremi aldım. Bunlar belgeli açık, kimse asla zorla beni askere almadı. ifadeleriyle de askerlik sürecine dair belgeleri olduğunu belirtti.

Hakan Uralın bu açıklamalarıyla, tartışmanın asıl konusunun askerlik veya siyasi görüş olmadığı, daha çok algı yönetimi ve kişisel saldırılar üzerinden yapıldığı ortaya çıktı. Ancak, her iki tarafın da sosyal medya üzerinden yaptığı bu açıklamaların sonucunda ortaya çıkan tartışmalar, kamuoyunun dikkatini çekti.

Hakan Uralın gündeme gelmesiyle birlikte, sosyal medya hesabının erişilemez olduğu da belirtildi. Bu durum, tartışmanın boyutunu daha da genişletti ve konunun daha da ilginç hale gelmesine neden oldu.

Ana Sayfaya Git