Hande Ataizi ile Sony Channel'da gelin adayı çıldırdı! İfşa ediyor

Hande Ataizi ile izdivaç programında skandal açıklama. İnsanları kandırarak adeta rekorları toplayan izdivaç programları geçtiğimiz aylarda KHK ile yasaklanmışTI. Hande Ataizi ile programı Zuhal Topal'dan kalanları toplarken, halinden çok sıkılmış olduğu belli olan gelin adayı bir açıklama yaptı.

Haberler 05.11.2017 - 22:04 Son Güncelleme : 05.11.2017 - 23:23

Hande Ataizi ile izdivaç programnda skandal açklama. nsanlar kandrarak adeta rekorlar toplayan izdivaç programlar geçtiimiz aylarda KHK ile yasaklanm, Esra Erol format deiiklii ile yoluna deva etmeye karar vermi Zuhal Topal ise program bitirme karar almt. te geçtiimiz hata balayan Hande Ataizi ile program Zuhal Topaldan kalanlar toplarken, halinden çok sklm olduu belli olan gelin aday bir açklama yapt. Hande Ataizi ile izdivaç programnda gelin aday Sizleri kandryoruz diyerek programda adeta ok etkisi yaratt.

HANDE ATAZ LE DE KANDIRIYOR

Olgun Kzltepenin haberine göre, Kenan Douluya benzerliiyle dikkat çeken talibini de geri gönderen Sevgi, gerekçesini açklarken Anlaarak geldik biz buraya. Kandryoruz aslnda sizi. Anlatk da geldikifadelerine yer verdi. Bu sözlerin ardndan stüdyo bir anda buz kesti. Yapt hatann farkna varan gelin aday, bir süre bekledikten sonra Desem de inanmayn diyerek durumu kurtarmaya çalt.

SONY CHANNEL ZLEME NASIL OLUR?

Hande Ataizi le izdivaç program bilindii üzere Sony ChannelDe yaynlanyor. te program izlemek için kanal bilgileri.

TÜRKSAT Frekans: 11558 Symbol Rate: 30000 Fec: 2/3 Polarizasyon: Dikey DGTÜRK Sony Channel Türkiye kanaln Digitürk 51. kanaldan izleyebilirsiniz. D-SMART Sony Channel Türkiye kanaln D-Smart 52. kanaldan izleyebilirsiniz. TVBU Sony Channel Türkiye kanaln Tivibu 63. kanaldan izleyebilirsiniz. KABLO TV Sony Channel Türkiye kanaln Kablo TV 256. kanaldan izleyebilirsiniz. TURKCELL TV+ Sony Channel Türkiye kanaln Turkcell TV+ 149. kanaldan izleyebilirsiniz.

HANDE ATAZ REYTNGLERE KOUYOR

Skandal programlardan biri olan Hande Ataizi ile program bilindii üzere Zuhal Topalla adaylarn toplamakta. Hande Ataizi ile de zdivaç program ilk günden çok konuulmaya balad. Öyle ki Hande Ataizinin giydii cesur kyafette bir okadar izleyenleri kendisine baktrd. Mavi renkli mini elbisesi ile Ataizi izdivaç programlarnn rezillii komik bir ekilde yine balad.

HANDE ATAZ HAKKINDA

stanbul Üniversitesi Devlet Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunudur. 1996 ylnda Mum Kokulu Kadnlar filmiyle ünlenmi ve daha ilk filminde gösterdii oyunculuk performansyla Altn Portakal en iyi kadn oyuncu ödülünü almtr. Ard ardna çektii diziler hit ve uzun soluklu olmutur.

Hande Ataizi, Cem Davranla birlikte pek çok dizi, film ve ov program projesinde yer alm sanat dünyasnn önemli ikililerinden olmulardr. Ataizi, 2002de Cem Davranla birlikte sunduu ki Kere Kiki programnda, manken Sevda Demirelin tokat atmasyla yine çok uzun süre magazin gündeminde ba srada yer almt.

Özellikle, estetikli burnunu gazetecilere göstermemek için bulunduu mekann tuvaletinden kaçmaya çalrken görüntülenince magazin gündemini uzun süre megul etmiti.

Sinema ve dizilerdeki oyunculuunun yan sra pek çok televizyon gösterisinin de sunuculuunu yapmtr. Özel Hayatlar adl tiyatro oyununda Cihan Ünal ile oynamtr.

Bir dönem, TNTde yaynlanan Dest-i zdivaç sunmutur. 2012 ylnda Starda yaynlanan Benzemez Kimse Sana adl yarmada program da jüri üyelii yapmtr.

Ana Sayfaya Git