Hatırla Gönül 6. Son Bölüm- Gönül hafızayı kaybetti

Star TV’nin hatırı sayılır izleyici oranına sahip dizisi Hatırla Gönül 22 Kasım 6. Bölüm (Son bölüm) yayında ve izleyebilirsiniz. İsterseniz, Hatırla Gönül son 6. Bölüm’de neler oldu bir göz atalım. Bu arada Hatırla Gönül son bölüm tek parça izleme linki de haberimizde…

Haberler 22.11.2015 - 23:25 Son Güncelleme : 22.11.2015 - 23:25

Hatırla Gönül 6. Son Bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. Hatırla Gönül son bölümünde Gönül geçtiğimiz hafta geçirdiği trafik kazası sebebiyle hafızasını kaybetti. Gönül hafızasını hatırlamadığı için psikopat Tekin de hiç vakit kaybetmeden bu durumu kullandı. Gönülü başka bir yere götüren Tekin kendini Gönülün kocası Ahmet diye tanıttı ve Gönülün ismini de değiştirdi. Gönülün aşık olduğu adam Yusuf ise yaşam ile ölüm arasındaki o ince çizgide hayata tutunmaya çalışıyordu. Gönül hatırlayamadığı yaşamına ait sorularla mücadele ederken, psikopat Tekin bu ikili hayatın sır olarak kalması için elinden geleni yaptı. Ama Tekini şoke eden bir durum gelişince işler değişti.

HATIRLA GÖNÜL SON BÖLÜM İZLE

Hatırla Gönül 5. Bölümde neler olmuştu?

Hatırla Gönül 5. Bölümünde; Tekin, Gönülü kaçırarak bir eve hapsetti. Yusufun babası ile Gönülün babasındaki büyük hesaplaşmada ne oldu? Yusuf Gönüle ulaşamıyordu ancak yardımına Mahmut yetişti. Gönülün babası Kürşat Bey Gönülün nerde olduğunu öğrenip kendi yanına getirtti. Tekinin babası Tekine fırçayı bastı. Gönülün elinden kaçtığını öğrenen Tekin de harekete geçti. Gönül babasının evinden çıkıp Yusufuna kavuşmak için silahı başına dayadı ancak Yusuf onu kurtardı. Öte yandan Yusufun babası kendi torununu öldürdüğünü Gönülün babasına söyledi. Yusufun evladını Gönülün babası değil kendi babası öldürmüş. Bölüm sonunda Yusuf ve Gönül arabalarıyla kaçarken, Kürşatın yanında çalışan ve Gönülün ölmesini isteyen kişi Yusufun arabasına çarptı ve takla attırdı.

Ana Sayfaya Git