Hayatımın Aşkı 13. Son bölüm (Demir’in sırrı, Gökçe’de)

Kanal D'nin romantik komedi tarzındaki başarılı yaz dizisi Hayatımın Aşkı'nda Gökçe'nin birbirinden komik sakarlık ve panik atakla verdiği kararlarla başına gelen komik olaylar 21 Ağustos Pazar akşamı yayınlanan 13 bölümde de devam etti.İşte Hayatımın Aşkı dizisinin 13.bölümünde yaşananlar;

Haberler 21.08.2016 - 22:43 Son Güncelleme : 21.08.2016 - 22:43

Demirin bir süredir peşinden koştuğu sırrı, Gökçe öğrenir. Öyle bir bilgidir ki; Demirin hayatını tamamen değiştirecektir. Demirin zarar göreceğini düşünen Gökçe, bu sırrı saklamaya karar verir. Durumu, annesi Nesrine anlatmanın iyi fikir olduğunu düşünen Gökçe yanılır. çünkü bu bilgi Nesrinin kalp krizi geçirmesine sebep olur. Gökçe için işler hiç umduğu gibi gitmez. Hastanede Nesrini tedavi eden Dr. Nil, Demirin lise yıllarından arkadaşı çıkar. Demir ve Nil arasındaki beklenmedik yakınlık, Gökçe için işlerin daha da kötü gitmesine sebep olacaktır.

Kaan geçirdiği trafik kazası yüzünden evde istirahat halindedir. Gökçe, attığı her adım da hayal kırıklığına uğrarken, Kaanda teselli bulur. Tarık, Japonyada işlerini batırdığını ve iflas ettiğini Nilüferden saklamaya devam eder. Nilüfer taşınacakları yeni evin hayalini kurarken, Tarık da dört bir koldan iş arar. İstediği gibi işi bir türlü bulamayan Tarıka, Bartu yardım eder. Bartunun çok iyi bir fikri vardır!

Ana Sayfaya Git