HTC One A9 doğrulandı geliyoor!

Yayınlanan gizemli bir fotoğrafın incelenerek Exif bilgilerinin ortaya çıkarılmasıyla aşağıdaki sonuçlar alında. Model, HTC One A9 olarak adlandırılacak. HTC One A9 modelinde 13 MP çözünürlüğe sahip bir arka kamera bekleniyor. Kameranın diyafram açıklığı f/2.0 olarak görülüyor. OIS özellikli kamera hem diyafram değeri hem de görüntü sabitleme özelliği düşük ışık koşullarında bile kaliteli fotoğraflar vaad ediyor. HTC One A9 doğrulandı geliyoor!

Haberler 26.09.2015 - 00:54 Son Güncelleme : 26.09.2015 - 00:54

HTC One A9 modelinin önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir etkinlikte resmi olarak duyurulması bekleniyor. HTC One A9 doğrulandı geliyoor!Modelin ne zaman satışa çıkacağı henüz belli ancak bize soracak olursanız Kasım ayında satışa çıkmasını tercih ederiz.

HTC ONE A9!

çünkü yakın zamanda satışa çıkarsa Android 5.1.1 Lollipop sürümüyle satılacak ve daha sonra Android 6 Marsmallow güncellemesi beklenek. Dolayısıyla Ekim sonu, Kasım gibi satışa çıkarsa kutusundan direkt olarak Android 6 ile çıkma ihtimali yüksek. HTC One A9un Exif bilgilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır