İçerde 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mestan'ın katili yakalandı mı?

Sezonun en çok izlenilen dizileri arasında yer alan İçerde dizisi merakla beklenen 9. yeni bölüm fragmanını yayınlandı.

Haberler 11.11.2016 - 18:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sezon dizileri ve yeni diziler arasnda en iyisi saylan çerde Pazartesi günü 8. bölümü ile ekranlara gelmiti. Heyecan dolu geçen bölümün akabnde herkes merakla 9. bölüm fragmann beklemiti. te çerde dizisi 9. yeni bölüm fragman ve yaananlar. Mestann katili bulunacak m?

çerde dizisinin barollerinde çaatay Ulusoy ve Aras Bulut ynemli gibi baarl isimler yer alyor. Show TV ekranlarnda yaynlanan çerde ksa sürede izleyicilerin büyük beenisini kazand. çerde son bölümünde yaananlarn ardndan 9. bölüm büyük bir merakla beklenmeye baland.

çERDE 9. BÖLÜM FRAGMANI

Sarptan Celal Babaya büyük Oyun!

çERDE SON BÖLÜMDE NELER YAANDI?

Sarpn, Melekin Celalin kz olduunu örenince kafas karr. Hem onu üzmemek için gerçei gizler, hem de ilikilerine mesafe koymak ister. Mestan, Sarpn Kebapç Celale olan sadakatinden üphelenmeye balamtr. Bunu Celale dillendirir. Mestan iin asl olup olmadn örenmek için Kebapç Celalden onay alp Sarp takip etmeye balar. Celal daha önce Füsun ve Eylemden uzak durmas konusunda uyard Merti Sarp hakknda bir açk yakalamas için Füsunun lokantasna gönderir. Yeim, Sarp Melek konusunda uyarr. Melekin yeni oyunca olduunu, kendisiyle ii bitince frlatp atacan söyler. Sarp, Mestann adm adm peinde olduundan habersizdir. En ufak bir hatasnn telafisi olmayacaktr. Bu kez Sarp için çember iyice daralmtr.

çERDE HKAYE VE KÜNYE

çerdede Polis Akademisinde okuyan Sarp (çaatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut ynemli) karde olduklarndan habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçlk ve Organize Suçlar ube Müdürü Yusuf tarafndan Polis Akademisinden mezun olmasna bir hafta kala polislikten atlr. Mezuniyet günü Yusufa silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmedii yepyeni bir hayata adm atar. Bu yeni ve karanlk dünyada Sarpn en yakn düman ise Akademinin dier göz bebei Mert olacaktr. Yapmcln ay yapmn üstlendi çerdenin barollerinde çaatay Ulusoy, Aras Bulut ynemli, çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uurlu, Rza Kocaolu, Nihal Kolda, gözde kansu ve Yldray ahinler yer alyor. Dizinin yönetmenliini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaolu kaleme alyor. Yapm

Ay Yapm

Yapmc

Kerem çatay

Yönetmen

Uluç Bayraktar

Senaryo

Ertan Kurtulan, Toprak Karaolu

Ana Sayfaya Git