İçerde de veda üzerine veda! ( Mustafa Uğurlu) Yusuf Müdür'e ne oldu? İçerde final bölümü ne zaman?

Ekranların sevilen dizisi bu sezon final yapacağı iddia edilen İçerde dizisinde dizi bitmeden şok eden bir ayrılık yaşandı. Mustafa Uğurlu vurulduğu bölüme öldüğü ve dizide ayrıldığı söyleniyor. Şu sıralar herkes İçerde son bölüm, İçerde 34. bölüm yaşananlar gibi konuları merak ederken, işte dizi ve hakkında yaşanan gelişmeler

Haberler 16.05.2017 - 11:28 Son Güncelleme : 16.05.2017 - 13:46

Ekranlarn sevilen dizisi bu sezon final yapaca iddia edilen çerde dizisinde dizi bitmeden ok eden bir ayrlk yaand. Mustafa Uurlu vurulduu bölüme öldüü ve dizide ayrld söyleniyor. u sralar herkes çerde son bölüm, çerde 34. bölüm yaananlar gibi konular merak ederken, ite dizi ve hakknda yaanan gelimeler

Geçen bölümlerde Melek karakterinin ölmesiyle Bensu Soral diziye veda etmi ve hayranlarn üzmütü. çerde dizisinin son bölümü yine izleyenleri ekran bana kilitledi. Yapmcln Ay Yapmn üstlendii ve iki kardein birbirini bulma hikayesini anlatacak çerdenin barollerinde çaatay Ulusoy, Aras Bulut ynemli, çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uurlu, Rza Kocaolu, Nihal Kolda, Yldray ahinler ve Gözde Kansu yer alyor. çerde dizisinde, Yusuf Müdür (Mustafa Uurlu) ba düman Celal Duman (çetin Tekindor) tarafndan vurularak öldürüldü.

çERDE SON BÖLÜM

Birincil hedefi Kudret olan Celalin gözünü, Sarp ve tüm sevdiklerini yok etme hrs bürüyecektir. Annesi Füsunun kaçrldn örenen Sarp, harekete geçtiinde tek bana olmayacaktr. Vicdan ile mant arasnda skp kalan Mert ile Sarp, bir kez daha yan yana mücadele edeceklerdir. Bu esnada Kudret, kaçmay baarrken iki cephe arasndaki sava ise kardeleri yeniden kar karya getirecek ve savan seyri, bir kiinin hayatn kaybetmesiyle bambaka bir boyut kazanacaktr.

çerde dizisi, reyting baarsn tadnda brakacak ve Haziran 2017de 39.bölümüyle final yapacak.

çerde dizisinin oyuncularyla Ardan gelen Ar Kz Futbol Takm Beikta Belediyesi çilekli spor Tesislerindeki dostluk maçnda karlat. Tekirdada yaplacak Spor ve Rehabilitasyon Merkezi için gerçekletirilen sosyal sorumluluk projesi için, çaatay Ulusoy, Aras Bulut ynemli, Damla Colbay, Mustafa Uurlu, Rza Kocaolu, Yldray ahinler, gözde kansu, Duygu Sarn, Mehmet Ylmaz Ak, Deniz Gürzümar, enay Gürler ve Seyithan Özdemir sahaya çkarak hünerlerini sergiledi. Karlamadan elde edilen gelirin tamam Tekirda Mika-Der çerde Spor Rehabilitasyon Merkezinin inas için dernee baland.

Ana Sayfaya Git