İdo Tatlıses'in reklam filminden aldığı ücret dudak uçuklattı!

Efsane sanatçı İbrahim Tatlıses’in genç sanatçı oğlu İdo Tatlıses, yeni reklam filminden kazandığı paraları gayrimenkule yatırmaya devam ediyor.

Haberler 28.07.2016 - 12:31 Son Güncelleme : 28.07.2016 - 12:31

Efsane sanatçı İbrahim Tatlısesin genç sanatçı oğlu İdo Tatlıses, yeni reklam filminden kazandığı paraları gayrimenkule yatırmaya devam ediyor.

Şarkıcı İdo Tatlıses kazandığı parayı emlak sektörüne yatırmaya devam ediyor. İbrahim Tatlısesin oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor. Oyuncu Hilal Altınbilek ile aşk yaşayan İdo kazandığı parayı emlak sektörüne yatırıyor.

Habertürkün haberine göre, en son bir hamburger markasının reklam filminde oynayan karizmatik şarkıcı İdo Tatlıses oradan kazandığı parayı yeni evine yatırdı. Daha önce kendine lüks bir cip ve Maslaktan daire alan İdonun aynı yerden iki daire daha aldığı ortaya çıktı. Lüks rezidanstaki dairelerin fiyatları ise 850 bin TLden başlıyor. Annesi Derya Tuna ile Zekeriyaköyde villada yaşayan Tatlıses daha sonra Maslaka taşınmıştı. İdo Tatlıses yaklaşık 1.5 yıldır burada yaşıyor.

Ana Sayfaya Git