İlişki Durumu Karışık son bölüm! yeni bölüm 31. bölüm ! 20 Şubat İlişki Durumu Karışık Elif ve Ayşegül çatışması

İlişki Durumu Karışık 20 Şubat İzle' İlişki Durumu Karışık son bölüm de neler oldu? Elif'in hamile olmadığı ortaya çıktı mı? İlişki Durumu Karışık Ayşegül, Can'a Elifin hamilelik sahteciliği konusunda ikna etti mi? İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberler 21.02.2016 - 02:35 Son Güncelleme : 21.02.2016 - 02:35

İlişki Durumu Karışık 20 Şubat İzle İlişki Durumu Karışık son bölüm de neler oldu? Elifin hamile olmadığı ortaya çıktı mı? İlişki Durumu Karışık Ayşegül, Cana Elifin hamilelik sahteciliği konusunda ikna etti mi? İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ayşegül Elifi köşeye sıkıştırdı!

İlişki Durumu: Karışıkın 30. bölümünde; Gülendamın Ayşegüle söyledikleri yenilir yutulur cinsten değildir! Ayşegül öğrendiklerini doğrulamak istercesine Elifin hamileliğini sorgulamaya başlar. Kaza sonrası Ayşegülün evinde dinlenen Murat, Sevgililer Günü için özel bir hazırlığa girişir ama Canın da bu planı bozmak için bir planı vardır. Naci, Medihanın gönlünü hazırladığı Sevgililer Günü sürpriziyle almaya kararlıdır. Medihanın otokontrolünü kaybedişiyle Sevgililer Günü sürprizi büyük bir eğlenceye dönüşür.

İlişki Durumu: Karışık, 2004 Kore yapımı Full House dizisinden uyarlanan başrollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece, Pamir Pekin ve Nurseli İdizin paylaştığı Show TVnin 2015 yapımı aşk, gençlik ve romantik komedi dizisidir.

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gittiği bir aşk oyunu hikyesi olan İlişki Durumu : Karışıkta, neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor.

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ecenin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhanın üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilenin oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor...

Ana Sayfaya Git