İmparator Tatlıses ile Mutlu Kaya Buluşması!

Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde tedavi gören Mutlu Kaya’yı İmparator Tatlıses ziyaret etti. İbrahim Tatlıses Mutlu Kaya ziyaretini fotoğrafla beraber Instagram'da paylaştı.

Haberler 08.07.2015 - 18:26 Son Güncelleme : 08.07.2015 - 18:26

Sesi çok Güzel yarışmasıyla tanınan ve Erganide evinde prova yaptığı esnada eski sevgilisi tarafından başından silahla vurulan Mutlu Kaya 37 gün yoğun bakımda kalmıştı. Bugün GATAda özel bir ziyaretçi ağırladı Mutlu Kaya. Türkiyenin güçlü seslerinden olan ve tıpkı Mutlu Kaya gibi başından vurulan İmparator İbrahim Tatlıses Mutlu Kayayı ziyaret etti.

İmparator İbrahim Tatlıses, bugün dev sosyal medya platformu Instagramdan Mutlu Kaya ile çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

İKİSİ DE KALLEŞLİĞE UĞRAMIŞ

Mutlu Kayanın elini öptüğü görülen İmparator, Instagramda paylaştığı fotoğrafa bir de not düştü; İkisi de kalleşliğe uğramış birbirinden değerli iki insan birinin adı Mutlu birinin adı İbrahim, ikisi de çok mutlu. Merak ediyorum şeytana uyup bunu yapanlar mutlu mu? Bir şeyi hatırlatmakta yarar var. Bu işi yapmaya hiç kimsenin gücü yetmez! çünkü, Allahtan başka hiç bir güç bunu yapamaz; yapanlar çok aciz kalırlar. Her şey Allahtan Mutlu kardeşim. Sen hoş geldin. Sana Allahtan sağlık dilerim!

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır