İrem Derici sosyal medyadan öyle ir video paylaştı ki! Tepkiler tek tek geldi

İrem Derici'nin Evlenmene ak isimli şarkısından esinlenerek adı oluşturulmuş Eğlenmene Bak yepyeni bölümleri ekranlara hazırlanıyor. Sosyal medya fenomeni İren Derici, geçtiğimizi gün sosyal medya hesabından paylaşımı ile adından bahsettirmişti

Haberler 02.07.2017 - 02:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rem Dericinin Evlenmene ak isimli arksndan esinlenerek ad oluturulmu Elenmene Bak yepyeni bölümleri ekranlara hazrlanyor. Sosyal medya fenomeni ren Derici, geçtiimizi gün sosyal medya hesabndan paylam ile adndan bahsettirmiti.

rem Dericinin kuaföre gidip, byklarn aldrrken ki halinin videosunu izleyenler oku atlattktan sonra tepkilerini göstermekte gecikmediler.

SELÜLTL YAKALANMITI

Antalyann Kemer ilçesinde sahne alan rem Derici, Bodrumda çekilen fotoraflaryla ilgili, Selülitlerimle mutluyum dedi.

rem Derici, Club Aura Kemerde konser verdi. Konser saatinden saatler önce gece kulübünün önünde toplanan yerli ve yabanc tatilciler, içeri girmek için kaplarda uzun kuyruklar oluturdu. Özellikle tatilcilerin ilgi gösterdii konser öncesi DJ Arda mikser bana geçti. DJ Arda performansnda hareketli arklara yer verirken go go dansçlar ovlaryla ilgi oda oldu.

NE VAR, SELÜLTM VAR TE

rem Derici, saat 02.00de sahneye çkt. Giydii siyah tulumla dikkati çeken ünlü arkcnn hareketli parçalarna yerli ve yabanc turistler de elik etti.

ark aralarnda izleyenlerle sohbet eden rem Derici, ilk olarak bayramlarn kutlad. Bodrum tatili srasnda çekilen fotoraflaryla ilgili de konuan Derici, Beni biliyorsunuz, bu sabah belki görmüsünüzdür, dün Bodrumda beni bikiniyle çekmiler. Selülitlerimi çekmiler. Ne var ite. Selülitim var, ne yapaym yani? Allahn bildiini kuldan saklamak olur mu? Olmaz. Ha buraya (kalçasn göstererek) da zumlamlar, çekmiler. Selülitlerimle mutluyum, sizinle mutluyum ifadelerini kulland.

AREFE GÜNÜ BALADI

Sunuculuunu ünlü arkc rem Dericinin yapt, yaz ekrann en beenilen yarmas olmaya aday rem Derici ile Elenmene Bak arefe günü ilk bölümü ile ekrana geldi.Ünlü konuklarn kyasya mücadelesine sahne olacak olan programn ilk bölüm konuklar Mustafa Ceceli, Sinan Akçl, Metin Arolat, Ece Seçkin, Sera Tokdemir ve Ferah Zeydan.

Ünlü isimlerin 3er kiilik ekipler halinde, alt etap yaracaklar programda müzik ve elence de eksik olmayacak. Bateride Mustafa Ceceli, klavyede Sinan Akçl, rem Dericinin parçalarna elik ederken, Ece Seçkin - rem Derici düeti ise ekran bandakilere keyifli anlar yaatt.

rem Derici ile Elenmene Bak bayram boyunca saat 20.00de Kanal Dde!

Ana Sayfaya Git