İstanbullu Gelin 1. Bölüm yayınlandı! İstanbullu Gelin 1. Bölüm izle

Star Tv’de yayınlanmaya başlayan yeni dizi İstanbullu Gelin 1. Bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitliedi. İstanbul’dan Bursa’ya uzanan aşk hikayesini konu alan İstanbullu Gelin’in 1. Bölümünde neler yaşandı? İstanbullu Gelin 2. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberler 04.03.2017 - 15:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Star TVnin yeni dizisinde Özcan Deniz, Asl Enver, pek Bilgin, Salih Bademci, Frat Tan gibi ünlü isimler yer alyor. stanbullu Gelin ilk bölümde, stanbuldan Bursaya uzanan bir ak hikayesinin temelleri atld.

stanbullu Gelin ilk bölüm Star TVde izleyicilerin beenisine sunuldu ve sosyal medyada trend oldu. stanbullu Gelin 2. yeni bölüm fragmann seyirciler merakla bekliyor. Star TVnin yeni dizisinde Özcan Deniz, Asl Enver, pek Bilgin, Salih Bademci, Frat Tan gibi ünlü isimler yer alyor. stanbullu Gelin ilk bölümde, stanbuldan Bursaya uzanan bir ak hikayesinin temelleri atld.

STANBULLU GELN LK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Annesiz ve babasz büyümek zorunda kalan Süreyya, genç yata hayatn yükünü srtlam, çok güzel ve gururlu bir genç kzdr. Konservatuar mezunu olan Süreyya, hayatn reklam seslendirerek ve vokal yaparak kazanmaktadr. Hayattaki tek akrabas teyzesi Senem ile birlikte yaayan Süreyyann mütevazi yaam, beklenmedik bir anda karsna çkan zengin ve karizmatik i adam Faruka ak olmas ile sonsuza kadar deiir.

Bursann tannm ve köklü ailelerinden Boran ailesi içinse bu ak kabullenmek hiç de kolay olmayacaktr. Kocasnn ölümüyle 4 oluyla kalan Esma Sultann en gözde olu Faruk için bambaka hayalleri vardr. Kendine ve köklerine uygun gelin adayn çoktan seçmitir.

Tüm bu gelimelerden habersiz olan Süreyya ile Faruk ise Bursadaki aile konana evlilik haberini vermek üzere gelirler. Ancak bu durum konan çats altna giren herkesin tek hakimi olmak isteyen Esma Sultan için büyük bir oktur. Esma Sultana gelin olmak kolay deildir, özellikle de kendi seçmediyse. Faruka olan akndan güç alan Süreyya, kolay pes etmez, kaynvalidesinin zamanla kendisine alacana ve kalbini yumuatacana inanmak ister. Ancak Esma Hanmn onu kabullenmeye hiç mi hiç niyeti yoktur.

Olaylar gelitikçe neredeyse dört yüz yldr bütün hametiyle ayakta duran konak temellerinden sarslacak, bütün aile bundan nasibini alacaktr.

STANBULLU GELN 1. BÖLÜM ZLEMEK çN TIKLAYIN

Ana Sayfaya Git