İstanbullu Gelin dizisi ilk bölümüyle ekranlarda! İstanbullu Gelin 1. Bölüm fragmanı

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı yeni dizi İstanbullu Gelin bugün ilk bölümüyle ekrana geliyor. Faruk ile Süreyya’nın tutku dolu aşklarını anlatacak olan, konusunu yaşanmış bir hikayeden alması nedeniyle ilgi uyandıran İstanbullu Gelin oyuncularıyla da dikkat çekiyor.

Haberler 03.03.2017 - 16:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbullu Gelin ilk bölümüyle ekranlara merhaba demeye hazrlanyor. Yayn tarihinden günler öncesinde tantm fragmanlaryla dikkat çeken stanbullu Gelinin 1. bölümü bu akam diziseverlerin beenisine sunulacak. Faruk ile Süreyyann dillere destan, tutku dolu aklarn ekrana tamaya hazrlanan stanbullu Gelinin hikayesi gerçek hayattan uyarland. Peki, stanbullu Gelin oyuncular kimler? lk bölümde neler yaanacak? te, yeni dizi hakknda merak edilenler!

STANBULLU GELN KONUSU

Annesiz ve babasz büyümek zorunda kalan Süreyya, genç yata hayatn yükünü srtlam, çok güzel ve gururlu bir genç kzdr. Konservatuar mezunu olan Süreyya, hayatn reklam seslendirerek ve vokal yaparak kazanmaktadr. Hayattaki tek akrabas teyzesi Senem ile birlikte yaayan Süreyyann müteva Tüm bu gelimelerden habersiz olan Süreyya ile Faruk ise Bursadaki aile konana evlilik haberini vermek üzere gelirler. Ancak bu durum konan çats altna giren herkesin tek hakimi olmak isteyen Esma Sultan için büyük bir oktur. Esma Sultana gelin olmak kolay deildir, özellikle de kendi seçmediyse. Faruka olan akndan güç alan Süreyya, kolay pes etmez, kaynvalidesinin zamanla kendisine alacana ve kalbini yumuatacana inanmak ister. Ancak Esma Hanmn onu kabullenmeye hiç mi hiç niyeti yoktur. Mütavazi yaam, beklenmedik bir anda karsna çkan zengin ve karizmatik i adam Faruka ak olmas ile sonsuza kadar deiir.

Bursann tannm ve köklü ailelerinden Boran ailesi içinse bu ak kabullenmek hiç de kolay olmayacaktr. Kocasnn ölümüyle 4 oluyla kalan Esma Sultann en gözde olu Faruk için bambaka hayalleri vardr. Kendine ve köklerine uygun gelin adayn çoktan seçmitir. Olaylar gelitikçe neredeyse dört yüz yldr bütün hametiyle ayakta duran konak temellerinden sarslacak, bütün aile bundan nasibini alacaktr.

STANBULLU GELN OYUNCULARI

FARUK BORAN (ÖZCAN DENZ)

Ailesinden devrald otobüs firmasn genileten ve ülkenin ünlü i adamlar arasna giren müzmin bekar Faruk, bir yandan tesadüfen tant ve adeta çarpld Süreyya ile ilikisinin getirdii sorunlarla urarken; dier yandan birden bire hayatna giren düman Ademle baa çkmaya çalacaktr. Üstelik bu düman aileyi temellerinden sarsacak bir srla gelmektedir.

SÜREYYA DENZ (BORAN) (ASLI ENVER)

Küçük yata ailesini kaybeden Süreyya, ba döndürücü güzellii, güçlü kiilii ve salam duruu ile dikkatleri hemen üzerine çekmektedir. Süreyyann mütevazi yaam Bursal i adam Faruk Borana ilk görüte ak olmas ile tamamen deiir.

ESMA BORAN (PEK BLGN)

Bursann en eski ve köklü ailesine mensup Esma Hanm, Boran konann tek hakimidir. Kocasn kaybettikten sonra kendini dört oluna adayan Esma Hanmn elbette ki en büyük hayali ailesine layk bir gelin adaydr.

FKRET BORAN (SALH BADEMC)

Her zaman abisinin baarlarnn gölgesinde kalm ve bunu hiç bir zaman kabullenememitir. Fikret, abisinin evlenmesiyle delicesine ak olduu peke kavuur. Ancak pekin onu asla sevmemesi zaten zayf olan karakterini iyice çökertecek ve srf abisine zarar vermek adna bütün aileyi etkileyecek seçimlere sevk edecektir.

STANBULLU GELN 1. BÖLÜM FRAGMANI

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git