Esma Sultan herkese çatacak!

İstanbullu Gelin dizisi sevenlerine yeni bölümü ile çıkmasına sayılı saatler kalmışken, İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlandı. Peki İstanbullu gelin 27. bölüm fragmanında neler olacak? İstanbullu Gelin yeni bölüm fragman detayları haberimizde

Haberler 01.12.2017 - 01:11 Son Güncelleme : 01.12.2017 - 11:41

stanbullu Gelin dizisi sevenlerine yeni bölümü ile çkmasna sayl saatler kalmken, stanbullu Gelin yeni bölüm fragman ise henüz yaynland. stanbullu Gelin 26. bölüm de geriilimin hat saha da yaanmas akabinde dizinin yeni bölümüne yine Esma SultaN’n atarlanmas damgasn vurdu. Süreyya Faruk ak sevilerek izlenilen dizi de gerilirken, herkes yeni bölümde neler olacak diye merak etti.

STANBULLU GELN YEN BÖLÜM FRAGMANI

Henüz yaynlanan stanbullu Gelin yeni bölüm fragmannda yaanacaklar detay ve dizini geçtiimiz hafta yaananlar haberimizde. stanbullu Gelin yeni bölüm de Esma Sultan adeta çldracak. Osman’n hislerinden üphelenen Esma Sultan, iki evladnn da ayn kadna a olmasn hazmedemeyecek. Bunun ile alakal olarak Esma Sultan stanbullu Gelin bölüm de sadece Süreyya’y suçlayacak. Öte yandan yeni eve tandktan sonra hayatlarnn Adem’in tedavi olmas sonrasnda düzeldiini düenen Dilara, gerçein farkna varacak. Adem’in tedaviye gittiini söylemesi ve bunun ortaya çkp Dilara’nn örenmesi akabinde neer yaanacak çok merak ediliyor. Eine ya tedavi ya da benzsizlik diyen Dilara’nn evliliinde zorlu süreç tekrardan balamtr. 

stanbullu Gelin yeni bölüm de Faruk Süreyya arasnda çkmazlklar devam edecee benzemektedir ve gerginlik yine vardr. Süreyya’nn olaylarr irdelemesi ve Faruk ve Begüm arasndaki yaananlar tüm detaylar stanbullu Gelin 1 Kasm yeni bölümünde karmza çkacak. 

SON BÖLÜMDE OLANLAR

stanbullu Gelin yeni bölüm sonrasnda geçtiimiz hafta son bölüm de yaanacaklara bir göza tacak olursak, Süreyya nn yine ön planda olduunu gördük. Esma’nn kendisne ve çevresine tuhaf davranlar sergilemesine bir anlam verememesi üzerine harekete geçecektir. Esma ve Garip’, kar karya getiren olay ise Osman’n müdahalesi olurken, Konaktaki bir deiiklik Fikret’in çileden çkmasna neden olur. Öte yandan Adem’in sunduu teklif, Boran ailesinin yklmasna sebep olabilecek güçtedir. Yaanan zelzeleler akabinde Esma’nn ellerinde bir sr aça çkar. 

Ana Sayfaya Git