İşte Benim Stilim All Star bu hafta (19 Eylül) kim elendi – İşte veda eden isim!

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’in en çok izlenen programlarının başında gelen İşte Benim Stilim All Star 19-20 Eylül akşamı eleme heyecanı yaşandı. Son 3 sezonun en iyilerinin kıyasıya yarıştığı İşte Benim Stilim All Star’da bu hafta kim elendi? İşte Benim Stilim All Star 19-20 Eylül kim elendi, stil olamayarak İşte Benim Stilim 3. Hafta elenen kim oldu?

Haberler 20.09.2015 - 00:33 Son Güncelleme : 20.09.2015 - 00:33

Kemal Doulu, Nur Yerlita, Ivana Sert ve Uurkan Erez gibi ünlü isimlerin jüri koltuunda oturduu ve sunuculuunu Öykü Serterin üstlendii stil program te Benim Stilim All Star 3. Hafta sonunda eleme heyecan yaand. Birbirinden güzel ve stil yarmaclarn yart te Benim Stilim All Star bu hafta (19 Eylül) kim elendi, sorusu yant aryordu. Bir hafta boyunca en çok üzgün surat rozeti alan ve en az puan alan yarmaclar eleme stresi yaad.

TUçE ERG M ELEND, NAZLI HAMARAT MI?

te Benim Stilim All Star 3. Haftada iki isim elemeye çkt. Tuçe Ergii ve Nazl Hamarat eleme stresi yaand. Tüm yarmaclar Nazl Hamaratn elenmemesi gerektiini ve Tuçenin elenmesi gerektiini söyledi. Peki, te Benim Stilim All Star 3. Hafta (19 Eylül) kim elendi? te yant..

TE BENM STLM ALL STARDA KM ELEND?

te Benim Stilim All Star 19-20 Eylül gecenin sonunda söz jüriye geldi.

Nur Yerlita Nazl Hamarat gitsin dedi,

Ivana Sert, Kemal Doulu ve Uurkan Erez; Tuçe Ergii gitsin dedi. Ve te Benim Stilim All Star 3. Hafta (20 Eylül) Tuçe Ergii yarmaya veda eden isim oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır