Jason Statham'dan 'milli irade' fotoğrafı

Tüm dünyanın tanıdığı efsane oyuncu Jason Statham, Türk Hava Yolları'na (THY) ait Skylife dergisinin Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini konu edindiği "Milli İradenin Zaferi" kapaklı sayısı ile poz verdi.

Haberler 05.09.2016 - 16:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tüm dünyanın tanıdığı efsane oyuncu Jason Statham, Türk Hava Yollarına (THY) ait Skylife dergisinin Fetullahçı Terör Örgütünün 15 Temmuzdaki hain darbe girişimini konu edindiği Milli İradenin Zaferi kapaklı sayısı ile poz verdi.

Akşamda yer alan habere göre Skylife dergisinin eylül sayısında, vizyondaki Suikast filminin başrol oyuncusu Jason Statham ile bir söyleşi gerçekleştirildi. Statham, söyleşi kapsamında Skylifeın, FETÖnün 15 Temmuzdaki darbe girişimine karşı halkın verdiği destansı direnişi Milli İradenin Zaferi başlığıyla kapağına taşıdığı bir önceki sayısı ile fotoğraf çektirerek, Türk halkı ve milli iradenin yanında olduğu mesajını verdi. Skylifeın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan Stathamın fotoğrafı, sosyal medyada en çok beğenilenler arasında yer aldı. Jason Statham, Skylifeın eylül sayısındaki söyleşisinde, son filmi Suikast (Mechanic: Resurrection), oyunculuk deneyimi ve yeni James Bond olmak istediği iddiaları ile ilgili soruları yanıtladı.

Ana Sayfaya Git