Kısmetse Olur haftanın finali kim elendi? Adnan Farima arasında neler oluyor?

Kısmetse Olur haftanın finali 5 Mart elenen ismi şimdiden çok merak edilmekte. Kısmetse Olur 5 MArt Kanal D ekranlarında yaşanan gerginlik sonrasında elenen isim açıklanıyor

Haberler 06.03.2017 - 00:19 Son Güncelleme : 06.03.2017 - 01:56

Ksmetse Olur 5 Mart akamnda elenen isim kim olacak? günlerdir merakla aranrken, yepyeni bir ifa dosyas da geçtiimiz günlerde yaynlamt. Skandal dosyalarnn bir bir yaand ve her reyting dütüünde bir kiiyi devreye sokan Ksmetse Olur ekibi bu hafta da izlyicilerini ok edecee benzemekte. ksmetse Olur haftann finalinde yaanan gergin anlarda Adnan ile Didem arasna Farimann girecei iddia edilirken, Akn ve Tuçe ilikisinde de yaananlar herkesi bu geceye balad. Ksmetse Olur haftann finali 5 Mart elenen ismi çok konuulurken, detaylar haberimizde.

TANGO DERS HERKES HEYECANLANDIRDI

Hafta boyunca hareketli dakikalar yaanan eve tango dersi vermek için gelen dansç yarmaclarn morallerini yerine getirecek. Farima ile lkayn dans esnasnda birbirlerine bakmalar ise ikili arasndaki ak dedikodularn kuvvetlendirecek. Öte yandan Gözde Bozac lkayn hiçbir zaman evlilik kafasnda olmadn dile getirecek.

KISMETSE OLUR ADNAN DDEM GERLYOR

Ksmetse Olur final bölümünde tansiyon yükseliyor. Adnan ve Didem, Farima yüzünden tartyor. Eve geldii ilk günden bu yana Farimadan holanmayan Didem, Adnann ona koruma vermesiyle çileden çkyor. Öte yandan yine Akn ve Tuçe ak eletirlere hedef oluyor. Ksmetse Olur 5 Mart elenen ismi açkland an da haberimizde olacak.

Yaanan gergin dolu dakikalar akabinde eleme potasnda olan Farima ile Ünal arasnda balayan tansiyon sonrasnda Gözdeye karlksz ak besleyen Ünal, eve veda isim oldu.

Ana Sayfaya Git