Kaan Tangöze ile yasak aşkı Seçkin Piriler ilk defa gecelerde objektiflere takıldılar!

Rock müziğinin kralı Kaan Tangöze ile yasak aşkı müzisyen Kıvılcım Ural, güzel oyuncu ve manken Seçkin Piriler’den boşanmasının ardından gecelerde ilk kez görüntülendi.

Haberler 23.03.2016 - 16:18 Son Güncelleme : 23.03.2016 - 16:18

Rock müziğinin kralı Kaan Tangöze ile yasak aşkı müzisyen Kıvılcım Ural, güzel oyuncu ve manken Seçkin Pirilerden boşanmasının ardından gecelerde ilk kez görüntülendi.

Akşamın haberine göre Yasak aşk olarak hayatımıza giren Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural çifti artık gecelerde saklanmıyor! Manken Seçkin Pirilerden boşandıktan sonra artık bekr bir adam olan Kaan Tangöze, uğruna evliliğini sonlandırdığı aşkı Kıvılcım Ural ile eleştirilere kulak asmıyor. Kaan Tangöze boşanmanın ardından ilk kez sevgilisiyle Sarıyerde kameraların karşısına çıktı. Flaşların patlamasıyla şaşkınlık yaşayan çift, her zamanki gibi kendilerine yöneltilen sorular karşısında sessiz kaldı. Aynı evde yaşadıkları konuşulan ikiliden Tangözenin yanağındaki ruj izi ise yaşadıkları tutkulu aşkı adeta gözler önüne serdi. çifte kumrular daha sonra Tophanedeki aşk yuvalarının yolunu tuttu.

Kaan Tangöze Kimdir?

Kaan Tangöze, Türk müzisyen. Şişli Terakki Lisesi, Bilkent Üniversitesi Otel Yönetimi ve Turizm Bölümünü bitirmiştir. ABDde Seattle Üniversitesinde ekonomi üzerine yüksek lisans yapmıştır. Alternatif rock müziği yapan Duman grubunun solisti ve gitaristi. Solaktır. Tam adı Rıza Kaan Tangözedir. ABDde eğitimini sürdürürken Yakup Trana ile beraber müzik çalışmalarına da devam etti. Seattleda yazdığı LaLaLa isimli bir parçası ABDde yayınlanan iki toplama albümde yer aldı. 1999 yılında, Batuhan Mutlugil ve Ari Barokasla Dumanı kurmuştur. Duman kurulmadan önce Ari Barokas ile birlikte Mad Madame isimli grunge/cover yapan bir grupları vardı.Ocak 2006da, Duman grubundan Batuhan Mutlugil ve Yakup Tranayla beraber, Karanlıkta ve Tam Olsun adlı iki parçanın yer aldığı Karanlıkta isimli bir solo çalışma yaptı. Yeşim Salkımın Beyhude isimli parçasında vokal yaptı. Vokalistliğini yaptığı Duman grubunun şimdiye kadar 6 stüdyo albümü, 2 konser albümü ve 1 konser DVDsi vardır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır