Kaderimin Yazıldığı Gün 45. bölüm! Elif ve Defne’ni büyük savaşı-

Star Tv ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicilerinin müptelası olduğu Kaderimin Yazıldığı Gün 45. bölümden şok sahneler.

Haberler 25.11.2015 - 09:54 Son Güncelleme : 25.11.2015 - 09:54

Kaderimin Yazıldığı Gün, başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İlerinin olduğu, prodüksiyonu 03 Productions Türkiye tarafından gerçekleştirilen ve Türkiyenin Star TV kanalında yayınlanan televizyon dizisidir.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 45. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Elif, Ustalar Holding çalışanı olarak Soner Kaya ile toplantıya katılmıştır. Herkes şaşkınken, Kahraman daha çok sıkkındır. Üstelik Elifle gerginlikleri devam etmektedir. Aşkları yeni bir sınava daha girmek üzeredir.

Yakup ise bir çıkmaz içinde, ne düşüneceğini bilemez haldedir. Saadetin annesi, Maksutun kardeşi olduğunu öğrenmiştir. Kıymet de bu savaştan galip çıkmak için planlarını yapmaktadır.

Kahramanın Elife tavrından memnun olan Defne kumpasına devam eder. Kendini temize çıkarmak için altın fırsat ayağına gelir. Ancak Defnenin işi giderek zorlaşacaktır. Kahramanın içindeki şüphe büyümektedir.

Soner yeni çevresine çabuk adapte olur ve kendini işe verir. Elifle çalışmaktan da memnundur. Ne var ki hayatının bambaşka bir yöne gideceğinin henüz farkında değildir.

Aşk Selimin kapısını çalmıştır ve peşini bırakmaya niyeti yoktur.Hayat mücadelesi yeni başlamıştır genç adam için. Canan ise Selimi kaybetmemek için harekete geçmiştir bile.

Elif, Kahramana karşı giderek direncini kaybederken, Defne de kazandığını düşünmektedir. İki kadının savaşında, iyi ve kötünün mücadelesinde bir kazanan elbet olacak, sonunda Kahraman büyük bir karar almak zorunda kalacaktır.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 45. BÖLÜM (SON BÖLÜM) İZLEMEK İçİN TIKLAYIN

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır