Kalbimdeki Deniz 4. bölüm fragmanında Deniz'in hamile haberi Ece'yi yıkacak

Fox TV Kalbimdeki Deniz 4. yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Deniz'in hamile haberi ile herkes ve tüm dengeler alt üst olacak.

Haberler 07.11.2016 - 13:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fox TV ekranlarnn yeni sezon dizisi Kalbimdeki Deniz 4. bölümü ile ekranlarda olacak. Ekranlara gelen son bölümü ile adeta herkesi artan dizinin yaynlanacak olan yeni bölümünde Diyar, Denizden üphelenecek. Deniz hamilelik haberi ile adeta yklrken, Miiratn da bu konuyu gizli tutmas istenilecek. Peki Diyar konuyu örenecek mi? Alihann durumu örenmesinden korkan, Ece, türlü türlü oyunlara irecei de yeni bölüm fragmannda dikkat çekecek.

KALBMDEK DENZ 4. BÖLÜMÜNDE HAMLELK HABER OK EDECEK

Diyar, Mirat ve Denizin kendinden bir eyler gizlediini fark edince, aralarnda bir eyler gelimesinden korkar ve Fikriyenin azna dedikodu malzemesi verir. Mirat deli gibi kskanan Fikriye, Denizi diline iyice dolar. Alihann geride brakt ailesinden haber alma giriimi, Hülya tarafndan ustalkla engellenir. Kendisiyle uraan Mügeye saldrmas sonucunda Ecenin okuldan uzaklatrlma riski doarken, Ecenin yaatt ok Denizi hiç düünmedii bir karar almaya iter.

SON BÖLÜMDE YAANANLAR

Denizlerin eve geri dönüü Diyara souk bir sürpriz olur. Ecenin içlerine dütükleri duruma isyan ve hrçnl artarken, evdeki kadnlar arasndaki gerginlik de giderek trmanr. Deniz emniyet müdürlüünden gelen haberle sarslrken, üstüne bir de babasnn bana gelenlerle, depresyona girme lüksünün bile olmadn anlar ve i aramaya balar. Deniz ve Miratn arasnda gelien dostane diyalog; aralarnda bir ak geliecek olursa sokakta kalmaktan korkan Diyar olduu kadar, Mirata olan karlksz ilk akn kalbine gömmü Fikriyeyi de huzursuz eder ve harekete geçirir.

DZNN OYUNCULARI

Yeni sezonun iddial yapmlarndan olan dizinin oyuncu kadrosunda Yeim Ceren Bozolu, Devin Özgür çnar, Hakan Eratik, Sebahat Kuma, Hakan Vanl, Faruk Üstün, Batuhan Eki, Güzin Usta, Hazal Adyaman, Levend Ylmaz, Hülya en, Nazl Pnar Kaya, Evren Erler, Sercan Gülbahar, Serkan Altnta, Emre Yank, çalayan Doruk Ozanolu ve Suat Karausta yer alyor.
Ana Sayfaya Git