Kanal D Adı Efsane Erdal Beşikçioğlu'nun ayrılacağı ayyuka çıktı

Geçtiğimiz haftalarda adının Sıla ile aşk dedikodularına karıştığı Erdal Beşikçioğlu'nun Adı Efsane dizisinden ayrılacağı iddia edildi. Adı Efsane dizisinden üzücü haber geldi. Adı Efsane'nin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun diziden ayrılacağı iddiaları Mesut Yar'ın programında iddia çerçevesinde yayınlandı.

Haberler 14.05.2017 - 19:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ad Efsane dizisinden üzücü haber geldi. Ad Efsanenin barol oyuncusu Erdal Beikçiolunun diziden ayrlaca iddialar Mesut Yarn programnda iddia çerçevesinde yaynland. Posta gazetesinde köe yazarl yapan eletirmen Mesut Yar, bugün köesine Erdal Beikçiolu Ad Efsaneden ayrlcak m eklinde iddialar ortaya att. Kanal D ekranlarnda drama tarz yaynlanan ve çok sevilen Ad Efsane dizisi hakknda ortaya çkan bu iddialar sonrasnda herkes çok ard.

Gazetedeki köe yazs snrasnda ayyuka çkan Erdal Beikçiolu diziden ayrlyor iddialar u ekilde açkland.

HOCAM GDYOR MUSUNUZ?

Ad Efsane (Kanal D) dizisi arlkl olarak genç oyuncular üzerinden yürüyen bir i oldu. Bana biraz Günein Kzlar dizisinin kader yolunu hatrlatyor...

Bu dizinin içinden önümüzdeki yllarn dizi ekran için birçok önemli yüz çkacak. Hatta çkt bile. Ama bir yüz eksilecek... çok salam bir kaynan fsldadna göre dizinin barolündeki Erdal Beikçiolu yol ayrmndaym. Nedenini biliyorum ama oras kendini ilgilendirir...

Erdal dostum o hattan çknca dizi ne yapar diye soranlar olacaktr. Gençlik dizileri ne yapyorsa onu elbette...

Güzel bir yaz sezonu ve ardndan görümek dileiyle!

SILA LE AK DEDKODULARI

25 yldr Elvin Beikçiolu ile evli olan ve u sralar Ad Efsane dizisinde rol alan Erdal Beikçiolu ile Slann birlikte olduu öne sürüldü.

Hatta iki ismin son olarak Kadköydeki bir balkçda ba baa yemek yedii ve ak yaad iddia edilmiti. Bu iddia üzerine Sla ve Erdal Beikçiolunun basn danmanlar çkan haberlerin ardndan konuyla ilgili açklama yapt. Her iki taraf da ki ünlü ismin bir müzikal projesi için 2 ay önce görütüünü ancak ak ilikisinin söz konusu dahi olmadn söyledi.

Ana Sayfaya Git