Kanal D 'Hayat Şarkısı' ne zaman başlayacak! Hayat Şarkısı konusu oyuncuları! Kan kardeşlerin anlaşmaları tatlıya bağlanacak mı*

Kanal D ekranlarında startını olacak olan Hayat Şarkısı dizisi ekranlardaki yerini almak için adeta gün sayıyor. Çekimlerinin tamamlandığı Hayat Şarkısı ne zaman başlayacak! Hayat şarkısı oyuncuları? Hayat Şarkısı konusu ? Hayat Şarkısı hakkında merak edilenler detayda

Haberler 17.01.2016 - 01:48 Son Güncelleme : 17.01.2016 - 01:48

Kanal D ekranlarında startını olacak olan Hayat Şarkısı dizisi ekranlardaki yerini almak için adeta gün sayıyor. çekimlerinin tamamlandığı Hayat Şarkısı ne zaman başlayacak! Hayat şarkısı oyuncuları? Hayat Şarkısı konusu ? Hayat Şarkısı hakkında merak edilenler detayda

Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya Üstündağ, Ahmet Mümtaz Taylan ve Seray Gözlerin paylaştığı Hayat Şarkısı için geri sayım başladı. Güçlü hikayesi, iddialı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici tanıtımlarıyla merak uyandıran dizi yakında ilk bölümüyle ekranda olacak.

çekimleri Berlin ve İstanbulda süren Hayat Şarkısı, arzuları ile sahip oldukları arasında kalan bir grup insanın aşkını ve mücadelesini konu alıyor.

Şeref Meselesi dizisinin gözü yaşlı Kübrası olarak adını duyuran Burcu Biricik, bu dizide yepyeni bir imajla izleyici karşısına çıkacak.

Kanl Dnin, yapımını Most Productionın, yapımcılığını Gül Oğuz- Mustafa Oğuzun üstlendiği, bşrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecm Özkaya, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmt Mümtz Taylanın paylaştıkları, yönetmenliğini Cem Karcının yaptığı, senaryosunu ise Mahinur Ergunun kaleme aldığı yni dizisi Hayat Şarkısı nın tnıtım çekimleri yapıldı.

Hayat Şarkısı dizisi Yaklaşık 5 saat süren çekimlerde yeni dizinin başrl yuncuları objktife yüzlerce kare poz verirken uyumları ve enrjileri ile göz doldurdular.

Tnıtım çalışmaları sırsında keyifli vakit geçiren ekibin nşeli tavırları çekilen krelere de yansıdı.

Merakla beklenen Hyat Şrkısı nın konusu ise kısaca şöyle; Aynı köyde doğup büyümüş kn kardeşler Byram ve Salihin aralarındaki anlaşmzlığı tatlıya bağlamk için çocuklarını küçük yaşta nişanlarlar. Kanal D yeni dizisi Ancak farklı şehirlerde farklı yşamlar sürdüren çocuklr evlenme çağın geldiğinde is olaylr her iki ile içinde hiç beklenmedik bir şekilde gelişir.

Ana Sayfaya Git