Kanal D Kısmetse Olur haftanın finali 13 Kasım şok eden gerçekler

Kısmetse Olur 13 Kasım ifşaları. Elenen isimden çok eve gelecek olan isim çok konuşulacağa benziyor

Haberler 12.11.2016 - 01:41 Son Güncelleme : 12.11.2016 - 18:12

Geçtiimiz sezon yayn hayatna balayan ve adeta izlenme rekorlar kran Ksmetse Olur, yarma format gerei her hafta bir kiinin elenmesi ile haftay bitirmekte. Ve yeni gelen damat ya da gelin aday ile süregelmekte. Reytingleri zorlayan yarma hakknda gün ün ifalarn yaanmas program hakknda skandal dosyalarnn olumasna mahal verirken, bu sezon geçtii dönem gibi izlenmek rekorlarnda oynama yapamamt. Yapmclarn hemen devreye spktuu Ayça ve Mehtap, ortam kartrcklar ile reytingler daha da düzeltmi, sonrasnda da tekrardan revaca çkmt. Eve giirn Ayçann Gökhan seçmesi Gökhann RAbia ile bir yla balamas derken geçtimiz hafta eleme potasna giren yarmac Ayça, elenen isim olmutu. Mehtap ile kavga etmeleri ve erkek adaylardan kimsenin kendisini istememesi elemeye itti iddalarn da gündeme sokarken Ksmetse Olur 13 Kasm elenen isminden çok ve giren aday çok konuulacaa benzemekteç

KISMETSE OLUR ELENEN SM

Her hafta ksmetse olur ki elendi sorusu yarma akamndan günlerce önce ortaya çkarken bu hafta da ayn durum söz konusu. Bu hafta elenen ismin Metehan Karahan olduu iddia edilirken eve gelen Yasin isimli kiinin de Semihten ayrlan Hazala talip olduu söylendi. Hatta öyle bir söylem ortada ki, damat adaynn eveki gein adaylarndan birinin nians olduu söyemleri de sosyal edyay solluyor.

HAFTANIN BRNCLER

Önce haftann birincilerini verelim. Bu hafta kzlar evinden Hazal erkekler evinden Aykut birinci olacak. Hazal ve Aykut evde babaa yemek yiyecekler.

VERLEN SM

Pazar gecesi yaplacak elemede damatlar evinden Metehan Karahan ismi verilecek. Metehan Karahan eve Tolga Kulakç gece kulübü görüntüleri yüzünden diskalifiye olunca gelmiti.

zmir Bucadan yarmaya katlan Metehan Karahan, aslen Gaziantepli. Güzel Sanatlar bölümünde eitim alan Metehan Karahan 30 yanda

KISMETSE OLURDA GEçEN HAFTA KM ELEND?

Hafta içi her gün ekranlara konuk olan Kanal Dnin heyecan dolu program Ksmetse Olurda geçen hafta elenen isim Ayça Been oldu. Gecenin finalinde 10 bin liralk ödülün sahibi Gökhan olurken eve veda eden isim geçen sezonun gözde isimlerinden Ayça Been oldu.

Ana Sayfaya Git