Kara Sevda son bölümNihan ve Kemal arasındaki buzlar çözülüyor! Nihan gerçeği ifşa edecek mi?

İmkansız aşkların dizisi Kara Sevda, yayınlandığı ilk günden itibaren herkesin ilgi odağı oldu. İzlenme rekorları kıran Kara Sevda 7. bölüm özeti ve 8. bölüm, yeni bölüm fragamnı ile herkesi ekranları başına bu hafta da kilitleyeceğe benziyor. Nihan' ın tüm sırları ifşa etmesi ve detaylar haberimizde

Haberler 30.11.2015 - 17:36 Son Güncelleme : 02.03.2024 - 18:02

İmkansız aşkların dizisi Kara Sevda, yayınlandığı ilk günden itibaren herkesin ilgi odağı oldu. İzlenme rekorları kıran Kara Sevda 7. bölüm özeti ve 8. bölüm, yeni bölüm fragamnı ile herkesi ekranları başına bu hafta da kilitleyeceğe benziyor

Başrollerini Neslihan Atagül ve Burak Özçivitin paylaştığı Kara Sevda yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu, çarşamba akşamlarına damga vuran diziiçin heyecan dolu bekleyiş başladı. Yeni bölüm fragmanında Kemal ve Nihanın başbaşa kaldığı anlar heyecanlandırırken; Nihanın gerçekleri söylemeye hazırlandığı anlar, meraklandırdı.

Kara Sevda 8. bölümünde tüm gerçekler ortaya çıkacak mı? Nihan, evliliğinin nedenini Kemale açıklayacak mı? Kemal ve Nihanı sürekli başbaşa yakalayan Emir ne yapacak? Kadrosunda Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Zerrin Tekindor,Kaan Urgancıoğlu ve Barış Alpaykutun yer aldığı Kara Sevda sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 2 Aralık çarşamba akşamı saat 20:00de Star Tvde!

Kara Sevda son bölüm özeti

Emir, Nihan ve Kemal için yeni planlarını devreye sokar.Kemalin, Nihanın atölyesinde olduğunu öğrenen Emir, yeni planlarını devreye sokar. Bu planlar, yaşanacak büyük olaylarınhabercisidir.Nihanın Kemalle görüşmesinin ardından, Emirle aralarındaki ipler iyice gerilir. Emirin Nihana koyduğu keskin sınırlar, Nihanı geri dönüşü olmayan bir yola sokar. Nihanın buna rağmen alacağı karar, Kemali bir kez daha Emirin hedefi haline getirir.Emirin tehditlerine daha fazla boğun eğmek istemeyen Önder, çıkış yolu arar. Girdiği riskli araştırmada buldukları, Önder için yeni soruların başlangıcıdır.Kemal, Nihandan uzak durma kararı almışken, Nihanı hayatının tam ortasında bulur. Nihanın emrivakisi, Kemalin elini kolunu bağlayacaktır. Asu ise Nihanın Kemale yaklaşmasının ne kadar tehlikeli olduğunu sezer. Nihanı hayatlarından uzaklaştırmak için oyunlarına başlar. Asunun hamlelerine Nihan güzel bir dersle karşılık verir.Zeynepe kaydolduğu ajanstan yeni bir iş teklifi gelir. Bu teklifle Zeynepin hayatı hiç tahmin etmediği bir dönemece girer. Öte yandan Ozan, Zeyneple arkadaşlığını ilerletmek için adım atar. Emir, Kemalle olan savaşını, onun en hassas olduğu yere taşır. Artık Kemal için de Emirle olan savaşının kuralı değişecektir.

Ana Sayfaya Git