Kara Sevda Son 8. Bölüm'de Emir Kemal'in peşinde -

Star TV’nin fenomen reyting rekortmeni dizisi Kara Sevda 8. Bölümü ile izleyenlerini bir kez daha şaşırtmayı başladı. Reklam aralarında bile Kara Sevda hayranları kanalı değiştirmedi. Kara Sevda son bölüm (8. Bölüm) tam anlamıyla heyecan uyandırdı. Emir, Kemal’in evine geldi ve Kara Sevda 8. Son bölüm orada bitti. Kara Sevda 8. Bölüm tek parça izleme şansı ve neler oldu ayrıntıları aşağıda…

Haberler 02.12.2015 - 23:56 Son Güncelleme : 02.12.2015 - 23:56

Kara Sevda 2 Aralık son bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. Emir ve Kemalin kıyasıya rekabeti dolu dizgin devam etti. Burak Özçivit ve Neslihan Atagülün başrol oynadığı Hilal Saralın yönettiği müthiş dizi Kara Sevda 8. Bölüm (son bölüm) neler oldu ve izleme linki.

KARA SEVDA SON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kara Sevda 8. Son bölümünde; Kemal, Nihanın yeni evini ziyaretiyle büyük bir şüphenin içine düşer. Bu şüphe, Emir ve Nihanın evliliklerinin gerçekliğiyle ilgilidir. Nihan ise Emirin Kemale zarar vereceği endişesiyle Kemali uyarmak niyetindeydi. Kemal, Nihana ulaşmanın, gözlerden ırak bir yerde konuşmanın yollarını aradı. çözüm de Kemalden geldi. Emirin Nihan ve Kemal üzerindeki dikkatlerini, şantajcısından gelen yeni bir paket dağıtır. Emir, kontrolünü kaybetmeye başlar. Galipin bu konudaki rahatsızlığı baba oğulun arasını açarken, Emir kendini başka birinin yanına atar. Bu, emirin geçmişiyle ilgili bilmediğimiz bir noktayı da açığa çıkarır. Emir, Nihan ve Kemalin aynı anda ortadan kaybolduklarını geç de olsa farkettiğinde, peşlerine düşer. Nihan ve Kemal İstanbuldan uzakta, Kemalin bir planıyla buluşurlar. Kemal gerçekleri öğrenmeye niyetlidir. Kara Sevda 8. Bölüm (son bölüm) izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

KARA SEVDA 8. BÖLÜM (SON BÖLÜM 2 ARALIK) İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır