Kara Sevda 17. Son Bölüm (Fotoğraflar ulaştı mı?) -

Romantizm, aşk, ihtiras, intikam, zeka, soğuk savaş, ne ararsanız var Kara Sevda dizisinde. Kara Sevda 17. Son bölüm izleyenlerini ekrana kilitlemeyi bir kez daha başardı. 3. Bölümünden bu yana reytinglerde ikinci olan Kara Sevda son bölümde Zeynep ve Emir’in fotoğrafları Kemal’e ulaştı mı sorusu yanıt bulacaktı. Kara Sevda 17. Bölüm (son bölüm) izlemek isteyenler haberimize bakabilir. İşte Kara Sevda 17. Bölümde neler oldu ve tek parça izleme linki haberimizde.

Haberler 11.02.2016 - 00:03 Son Güncelleme : 11.02.2016 - 00:03

Romantizm, aşk, ihtiras, intikam, zeka, soğuk savaş, ne ararsanız var Kara Sevda dizisinde. Kara Sevda 17. Son bölüm izleyenlerini ekrana kilitlemeyi bir kez daha başardı. 3. Bölümünden bu yana reytinglerde ikinci olan Kara Sevda son bölümde Zeynep ve Emirin fotoğrafları Kemale ulaştı mı sorusu yanıt bulacaktı. Kara Sevda 17. Bölüm (son bölüm) izlemek isteyenler haberimize bakabilir. İşte Kara Sevda 17. Bölümde neler oldu ve tek parça izleme linki haberimizde.

KARA SEVDA 17. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kara Sevda 17. Bölümde; Zeynep ve Ozanın evliliği Nihanların evinde bomba etkisi yarattı. Aileye ve özellikle Emire yaşattığı şoktan memnun olan Zeynepin planları ilk andan itibaren beklediği gibi gitmez. Kemalin müdahalesiyle Zeynep tahmin ettiğinden de kısa sürede baba evine geri döner. Asıl fırtına baba evinde kopacaktır. Kemal, Zeynepin evliliği yüzünden abisi Tarıkla büyük bir kopuş yaşamaya başladı. Kemal ve Nihan kardeşlerinin evlenmesi üzerine aşklarında bir imkansızlıkla daha karşı karşıya kalır. Nihan, Zeynepin Emirle olan geçmişi yüzünden bu evlilikle ilgili büyük şüpheler duyar. Şüphelerini Kemalle paylaşma konusunda büyük bir ikilem yaşayacaktır. Zeynep ile Ozanın evliliklerini sürdürmekteki kararlı tavrı her iki ailede de taşları yerinden oynatır. Öte yandan Zeynep için Nihanların evinde kalmak, o eve girmekten daha zor olacaktır. Emir, Zeynepin attığı kazık karşısında elindeki en büyük kozu oynamaya karar verir. Zeynep ve Emirin fotoğrafları Kemale gitmek üzere yola çıkar. Kemal ve Nihan, Karen ve kocasını pasaport alışverişinde yakalamak üzere harekete geçerler. Ancak Emir gerçeğini hesap edemezler. Kemal ve Nihan karşılarına çıkan yeni cepheyle savaşmaya hazırlanırken, bütün planlarının önüne geçecek sarsıcı bir haber alırlar. Kara Sevda 17. Son bölüm izlemek için linke tıklayabilirsiniz.

KARA SEVDA 17. BÖLÜM (SON BÖLÜM) İZLE

KARA SEVDA 16. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Nihan ve Kemal o geceye dair büyük sırrı Emirden sonra çözebilecek tek kişi olan Karenle konuşmanın yolunu bulur. Karenin vereceği cevaplar, Kemalle Nihanın doğru yolda olduğunu kanıtlar. Ancak Emirin Karene ulaşmasıyla, o geceye atılan düğümü çözmek zorlaşır. Kemal ile Emir arasındaki soğuk savaş da boyut değiştirir.

Zeynep, Ozanla bir an önce evlenip Emirin hayatına sızmak için elindeki bütün kozları oynar. Diğer taraftan Emir, Kemali öfkelendirip üstüne çekmek için elindeki Zeynepe ait fotoğrafları kullanmaya karar verir. Leylanın yıllardır yaşadığı evin Vildan tarafından alınmak istenmesi, Nihan ile annesi arasındaki ilişkiye iyileşmesi zor bir yara açar. Nihanın en zor anında Leylaya sığınmasıyla, Leyla Emirin de hedefi haline gelir. Kemal Nihanla birlikte o gece araştırmasına devam ederken, Emir termik santral inşasına ait davada köylüleri korkutmayı başarır. Kemal yaşananları öğrendiğinde Emire hiç beklemediği bir karşılık verir. Emirin Kemali durdurabilmek için tek bir seçeneği vardır. Ozan ve Zeynep ailelerinden gizli evlenebilmek için son düzlüğe girer. Kemal ve Nihan ise kardeşlerinin attıkları adımlardan habersiz, geleceklerini Emirin esaretinden kurtarmak için bütün şanslarını zorlayacaktır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır