Kayahan'ın elbiseleri engelliler için satışa çıktı!

Geçtiğimiz Nisan ayında aramızdan ayrılan usta müzisyen Kayahan’ın elbiseleri ve ölmeden önce sahnede kullandığı mikrofonu Engelliler ve Sokak Hayvanları yararına satışa sunuldu.

Haberler 03.10.2015 - 15:12 Son Güncelleme : 03.10.2015 - 15:12

Engelsiz Yaşam Vkıfının birçok ünlünün ikinci el kıyafeti satılarak engelli çocuklar ve sokak hayvanları yararına para toplamak için giriştiği projeye, Kayahanın kıyafetleri de eklendi. Nisan ayında kaybettiğimiz sanatçının eşi İpek Açar, kampanyaya destek vererek eşinin kıyafetlerini gönderdi. Açar eşinin vefatından sonra ilk kez ona ait eşyaların evden çıkmasına izin verdi. Açar, Kayahana ait iki mont, bir takım elbiseyi hayır için satılması için Engelsiz Yaşam Vakfına bağışladı. Bağışlanan eşyalar arasında ayrıca sanatçının son kez sahne aldığı, 14 Şubatta Sevgililer Gününde Nilüfer ile birlikte sahne çıktığı konserdeki mikrofonu da yer alıyor.

O DA BÖYLE İSTERDİ

Kayahanın işe İpek Açar, İlk kez bu evden Kayahana ait eşyalar dışarı çıkıyor. O da hayatta olsa böyle bir şeye katkıda bulunmak isterdi diye konuştu. Kayahanın en sevdiği kot montu unluikinciel.engelsizyasamvakfi.org sitesinde 1000 TLden satışa sunuldu. Kasket ve son konserindeki mikrofonu da satışa sunuldu.

DEMET AKBAĞDA ELBİSESİNİ SATIŞA SUNDU

Kış Uykusu filmi için Cannesa giden Demet Akbağın kırmızı halıda giydiği elbise de 4 bin TLden alıcı bekliyor.

Kaynak: Vatan

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır