Kertenkele (28 Kasım) Son 43. Bölüm silah patladı -

ATV’nin en eğlenceli dizisi Kertenkele son bölüm (43. Bölüm) 28 Kasım Cumartesi akşamı izleyicisinin karşısına çıktı. Kertenkele 43. Bölümde büyük olaylar yaşandı. Kertenkele ve Ahmet Şimşek’in DNA’larının aynı çıktığı son bölümde Ünsal Kertenkele hırsı yüzünden suç işledi ve tutuklandı. Bölüm sonunda silah patladı, peki Ünsal mı öldü yoksa Kertenkele mi? İşte Kertenkele son 43. Bölüm tek parça izleme şansı ve neler oldu ayrıntıları haberimizde…

Haberler 28.11.2015 - 23:22 Son Güncelleme : 28.11.2015 - 23:22

28 Kasım Kertenkele 43. Bölüm (son bölüm) yayında ve izleyebilirsiniz. Kertenkele son bölümde neler oldu sorusunun yanıtını sizler için derledik.

KERTENKELE 43. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kertenkele 42. Bölümünde geçtiğimiz hafta Kertenkele Melisi ölümden kurtarmıştı. Buna şahit olan Zehra Kertenkele 43. Bölümde Kertenkeleye kan kusturdu. Zehra Kertenkeleyi tek bir şartla affedecekti o da Melisin evinden çıkması gerektiğiydi. Ünsal da Kertenkelenin Ahmet Şimşekin yerine geçtiğini bildi. Gözünü hırs bürüyen Ünsal Kertenkeleyi yakalamak isterken suç işledi ve tutuklandı. Ancak kaçan Ünsal Kertenkelenin peşine düştü. Sokrat da Kertenkeleyi öldürmek için büyük bir plan yaptı. Kertenkeleyi tam kıskaca almıştı ki bilinmeyen bir el onu kurtardı. Onu kurtaran kişi Sokrata Ahmet Şimşekten uzak dur, o bana lazım dedi, Sokrat ise O Ahmet Şimşek değil dedi. Ancak o ekranda görünmeyen kişi Sokrata ne diyorsa onu yapması gerektiğini söyledi. Kertenkele 43. Bölüm sonunda ise evine giden Kertenkele evde Ünsalın kafasına silah dayamasıyla şoke oldu. Ünsal tetiği çekti tam Kertenkeleyi öldürecekti ki o an ekran evin dışına verildi ve silah sesi geldi. Ünsal öldü mü, Kertenkele öldü mü soruları elbette ki Googleda aranıyor. Ancak dizinin baş kahramanı Kertenkelenin ölmeyeceği aşikar. İşte Kertenkele son bölüm (43. Bölüm) izleme linki haberimizde.

KERTENKELE 43. BÖLÜM (SON BÖLÜM) İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır