Kertenkele 52. Bölüm sürprizlerle dolu -

Timur Acar ve Sera Tokdemir’in başrollerini paylaştıkları ve özellikle Hicabi’nin camide verdiği vaazlarla fenomen haline geldiği komedi dizisi Kertenkele’nin 52. Bölümü sürprizlerle dolu…

Haberler 13.02.2016 - 20:19 Son Güncelleme : 13.02.2016 - 20:19

13 Şubat Cumartesi gecesi yeni bölümüyle ATVde ekrana gelen Kertenkelenin bu bölümünde Sokratın Kertenkele ve Zehranın nikahını basması, Hicabi ile Gizemin önlenemeyen aşkı, küçük Şeymanın dedesinin kim olduğu gibi sürpriz gelişmeler izleyiciyi bekliyor.

KERTENKELE 52. BÖLÜM ÖZETİ

Sokrat, nikhı basar. Vurulanlar olur. Zehra yaşananlardan Kertenkeleyi sorumlu tutmaktadır. Kertenkele olanlarla bir ilgisi olmadığını söylese de Zehra ikna olmaz. Kertenkele, Zehrayı suça bulaşmadığına dair ikna etmek için her an ona rapor vermek zorundadır. Zehranın baskısı komik anlara neden olur. Öte yandan Şeymanın dedesinin kim olduğunu öğrenen Levent, bu gerçeği herkesten saklar. Gizem Hicabiyi kendisine şık etmeye çalışırken bunu takıntı haline getirir ve Hicabiye şık olmaktan korkup ondan uzak durmaya karar verir. Fakat Hicabi, hep karşısına çıkacaktır. Kertenkeleden intikam almaya kararlı olan Sokrat ise Şeymanın Kertenkelenin kızı olduğunu öğrenmiştir ve Şeymayı bulmak için harekete geçer.

KERTENKELE 52. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İçİN TIKLAYIN

KERTENKELE GEçEN BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Bizans kolyesini çalmak için malikneye giden ve Semihe yakalanan Kertenkele-Ünsal ikilisi malikneden kaçmayı başarmıştır. Ancak Zehra, Kertenkelenin hediye ettiği Bizans kolyesinin çalıntı olduğunu öğrenir ve öfkeden deliye döner. Zehra hesap sormak için Kertenkeleyle yüzleştiğinde beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Tülin ve Semih ise mirasın Melise kalması için Ekremin yokluğundan istifade ederek Kertenkele ve Zehranın düğün hazırlıklarına başlarlar. Öte yandan Levent, Şeymanın babasını bulabilmek için Şeymayı karakolun önüne bırakan kadına ulaşmaya çalışmaktadır. Levent, bu arayışın sonunda Şeymanın babasının Kertenkele olduğunu öğrenecek midir? Baronu ortadan kaldıran Sokrat ise, Kertenkele için tüyler ürperten bir intikam planı hazırlamıştır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır