Kertenkele 53. bölüm (son bölüm)(Şeyma'nın babası Kertenkele)

ATV’nin fenomen komedi dizisi Kertenkele 53. Bölüm (son bölüm) yayında ve izleyebilirsiniz. Kertenkele son bölümde neler oldu neler. Kertenkele 53. Bölüm İzle diye Google’da arama yapanların sayısı da oldukça fazla. Kertenkele 53. Bölümde herkes Şeyma’nın babasını bulmaya çalışırken, Gizem de Hicabi’nin peşinden koşmaya devam etti. Kertenkele 53. Bölüm tek parça izleme fırsatı ve son bölüm özeti haberimizde.

Haberler 20.02.2016 - 23:30 Son Güncelleme : 20.02.2016 - 23:30

Kertenkele 53. Bölüm izleyenlerini yine ekrana bağlamayı başardı. Her Cumartesi ATVden ekranlara gelen Kertenkele 20 Şubat 53. Bölüm ile de güldürdü izleyicisini. Kertenkele 53. Bölüm neler oldu? İşte ayrıntılar

KERTENKELE 53. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kertenkele 53. Bölümde; Levent, Zehra ve Ziya Hoca Şeymanın babasını bulmaya çalışıyordu. Bu arada Sokrat da Şeyma ve onu büyüten Bahar Hanımın peşindeydi. Ziya (Ahmet Şimşek) öğrencisi Yağmurun babasının kumarda kaybettiklerini geri almak için gittiği kumarhanede yine başı belaya girdi. Zehra Ziyayı takip edince onun kumar oynadığını sandı ve ona küstü, ancak Yağmur da Zehrayı ikna etmek için peşinden gitti ve ikna etti sonunda. Zehra ve Ziyanın Şeymanın babasını aramaları ise en gülünç anlardı. çünkü Şeymanın babası Kertenkele ve o bunu bilmiyor. Levent de teşhis için karakola getirttiği bir çok kişiyi Bahar Hanıma gösterdi ancak Bahar hanım hiçbirine olumlu yanıt vermedi. Bahar ve Şeymanın karakolda olduğunu öğrenen Sokrat onları takibe aldı ve nerede gizlendiklerini bulmaya çalışıyor.

İŞTE ŞEYMANIN BABASI

Kertenkele son bölüm biterken Ziya karakolda teşhis için camın öteki tarafına konulan adamların olduğu yere gitti ve Bahar Hanım görür görmez onu tanıdı. Bu arada Gizem sipariş ettiği çorbayı Hicabiye götürdü Hicabinin onu içeri davet edeceğini uman Gizem şoke oldu, çünkü Hicabi kendisine gelen kaseyi geri göndermek olmaz düşüncesiyle içine Pirinç Pilavı koyarak geri verdi. Gizem bir kez daha Hicabinin gönlünü kazanamadan evine hüzünlü döndü. Bahar Hanım sonunda Kertenkeleyi gördü ve İşte Şeymanın Babası dedi. Nihayetinde Kertenkelenin Şeymanın babası olduğunu Levent de öğrendi.

KERTENKELE 53. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İçİN TIKLAYINIZ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır