Kertenkele'nin baş belası Şevket (Umut Oğuz) Alevler içinde kaldı!

Timur Acar ve Sera Tokdemir’in başrollerini paylaştığı ATV’nin sevilen dizilerinden biri olan “Kertenkele” dizisinin çekimleri sırasında şansız bir an yaşandı. Dizide Şevket karakterine hayat veren Umut Oğuz çekimler esnasında alevler arasında kalarak yaralandı. Kertenkele'nin baş belası Şevket (Umut Oğuz) Alevler içinde kaldı!

Haberler 10.09.2015 - 18:17 Son Güncelleme : 10.09.2015 - 18:17

Kertenkele dizisinin setindeki yangn sahnesinde alevler arasnda kalan oyuncu Umut Ouz yaraland. Özel efekt uzmanlarnn ve sanat grubunun hazrlad sahne gerçek bir yangn aratmad.

tfaiye, ambulans ve salk görevlilerinin hazr bulunduu çekimlerde, tüm emniyet tedbirlerinin alnmasna ramen gelen kazadan kaçnlamad. Ouz sahne gerei metruk bir binaya girerek, patlamadan dolay yaralanan barol oyuncusu Timur Acara yardm etmeye çalacakt. Oldukça tehlikeli olan bu sahnenin çekimlerinde alev ve youn dumana maruz kalan Ouz, alev alev yanan kalaslarn kafasna dümesiyle yaralanarak yere dütü. Yaad olay esprili bir dille deerlendiren Ouz, Ben doaya en yakn oyunculuu benimsemi bir oyuncuyum. Bu kez biraz abarttk sanrm. Arkadalardan yanan kalas yaknma düürmelerini istedim. Sonra bu olay bamza geldi. diye konutu.

Kaynak: STAR

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır