Kim Milyoner Olmak İster başvuru formu ve mülakat

Kim Milyoner Olmak İster başvuru formunuzu doldurun ve akabinde de ATV ekibinden haber bekleyin.

Haberler 19.11.2016 - 11:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Senelere damgasn vurmu bir yarma Kim Milyoner Olmak ster, yeni sezonda da adndan skça bahsettiriyor. Öyle ki ATV ekranlarnda yaynlanan yarma için bavurunun olma ekli ve tarihi de çok aranyor. Bilgi haznesi dahilinde ödül kazandran yarma programna nasl katlacanza dair tüm bilgileri aratrdk. Kenan Ikn sunumu ile karmza çkan ve sonrasnda geçirdii bir kaza sonrasnda bitkisel hayatta bulunan usta sunucunun yerine Selçuk Yöntem geçmi ve yarma tüm hzyla devam etmitir.

BAVURU FORMU

Kim Milyoner olmak ster adl yarma program için bavurular http://www.atv.com.tr/milyoner/form adresinden girdiiniz doru bilgiler dahilinde yaplmaktadr. ATV ekibinin inceledii form karlnda da aranyorsunuz.

Yarmada toplam 12 soru yer alyor. Bu on iki soruyu yantlamak için size 4 joker hakk sunuluyor. Ayrca 2 barajnz var. Baraj sorularn doru yantladnzda o ana kadar kazandnz ödül her halukarda sizin oluyor.

12. soruyu da doru yantlarsanz kazanacanz ödül tam 1 Milyon TL.

Milyoner olmak için son kararnz vermeye hazr msnz?Kim Milyoner Olmak ster?, 2 Austos 2011den beri atvde yaynlanan yarma program. Selçuk Yöntem tarafndan sunulmaktadr.

Kim Milyoner Olmak ster? yarma program Pazartesi, çaramba ve Cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün izleyicileriyle bulumaktadr.

Yarmann sunucusu Kenan Ikn 21 Mart 2014 tarihinde beyin kanamas geçirmesi ve program sunamayacak olmas nedeniyle, sezon sonuna kadar srasyla birçok ünlü dostu tarafndan sunulmutu. 15 Eylül 2014 tarihinde balayan 4. sezonun sunucusu Selçuk Yöntem olarak kararlatrlmtr.

Yarmada toplam 12 soru yer alyor. 2. soruda 1.000 TL, 7. soruda ise 15.000 TLlik baraj sorular var. Yarmay kaybettiiniz takdirde en son geçtiiniz baraj sorusunun ödülü sizin olur. çekildiiniz takdirde en son yantladgnz sorunun ödülünü alrsnz. Ayrca size sunulan 4 joker hakknn 3ünü istediiniz zaman kullanabilirsiniz. Dier joker hakk yani çift cevap hakk 7. sorudan sonra kullanabilirsiniz.

Yeni yarmada eski yarmadan farkl olarak bir adet sesli soru sorulmaktadr. Yarmac öncelikle ses kaydn dinliyor ve ses kayd ile ilgili olarak sorulan soruyu yantlamaya çalyor. Sesli soru 2. baraj olarak kabul edilen 7. soru dahil olmak üzere ilk 7 soruluk bölümde sorulmaktadr.

Ana Sayfaya Git