Kısmetse Olur haftaya tam gaz başladı! Gökhan tarihi tekerrür ettirip elendi

Kısmetse Olur bu haftaya çok hızlı başladı. Kısmetse Olur Gökhan Sara'nın diskalifiye edilmesinin akabinde Sibel'de evden ayrılmak istediğini söyledi. Akabinde gelen isim ise çok tanıdığımız Altuğ Seçkiner oldu!

Haberler 27.02.2017 - 23:53 Son Güncelleme : 28.02.2017 - 23:36

Kanal D ekranlarnda hafta içi hergün yaynlanan eleme günlerinin de PAzar günü yapuld gündüz kua evlendirme program Ksmetse Olurda gün geçmiyor ki yepyeni bir ifa dosyalar oluturulsun. Yaanan kavgalar, ayrlklar, balayan aklar derken geçtiimiz seneden bu yana özellikle de bayanlar arasnda en çok konuulan programlardan olurken bu hafta en çok merak edilen soru ise Ksmetse Olur bu hafta kim elendi sorusu oldu. Ksmetse Olur geçtiimiz Pazar gecesinde hafta içi yaanan kavgalar sonrasnda eleme potasnda Yamur ve Ünal vard. Yamur ve Ünal bekleyen sürpriz ise bu hafta elemenin olmamas olurken son bölümde yaananlar sonrasnda bir kiinin diskalifiye olduu iddia edildi.

HAFTA ELEME LE BALADI

Reytinglerinin dütüü an da bir skandal ile eski revacna kavuan Ksmetse Olur sunucusu Seda Akgül, bugün programa aniden gelince tüm yarmaclar ok oldu. Herkes merak içinde neler olacan beklerken. Seda Akgül, uanda aralarnda olmayan bir adayn Ksmetse Olur evinin kurallarna uymad için elendiini açklad. Bir andan bütün gözler kimlerin evde olmadna gitti. Evde Aycan, Gökhan, Ünal ve Merve yoktu. Peki bu adaylardan hangisi yarmaya veda etmek zorunda kalmt.

Beklenen cevap ise ksa bir süre sonra açkland. Elenen kiinin kim olduu merakla beklenirken Gökhan Sara olmas herkesi artt. Sevgilisi Sibelde Gökhan yoksa ben de yokum dedi ve yarmadan ayrld. Seda Akgül, Sibelin evden gitmesi yönünde olan kararna sayg duyarak onu uurlad. Gökhan yoksa ben de yokum diyen gelin aday eyalarn toplayarak eve veda etti...

YERNE GELEN SM OK ETT

Gökhan Sarann ikinci kere diskalifiye edilmesinin akabinde eve gelen isim ise Altu Seçkiner oldu. Gelin adaylarnn adeta ok olduu gözlerini açtran Seçkiner, aslnda ekranlardn tandk bir isim çktt. 1982 doumlu olan Seçkiner, aslen Kbrsl olup Kbrsta güzellik yarmasnda dereceye girmi isimdir. Öte yandan eve ünlü olmak amac ile deil de gerçek evlenmek istediini beyan etmitir.

Ana Sayfaya Git