Kiralık Aşk 60. yeni bölüm fragmanı Pamir herkesi heyecanlandırdı

Cuma akşamlarınını sevilen dizisi Kiralık Aşk . yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Pamir Defne Ömer arasındaki yaşanacaklar

Haberler 11.11.2016 - 17:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cuma akamlarnn sevilen dizisi Kiralk Ak 60. yeni bölüm 2. fragman izleyicileri heyecanlandrd. Ömer Defne ve Pamir üçlüsü arasnda olacaklar dizinin bu haftaki bölümüne damgasn vuracak.

Yapmcln Ortaks Filmin üstlendii, barollerinde Elçin Sangu, Bar Arduç, Seçkin Özdemir, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu, levent ülgen, Kerem Frtna ve Sanem Yelesin yer ald Kiralk ak 60. yeni bölümü ile bu akam starda izleyiciyle buluacak.

KRALIK AK 60. BÖLÜM ÖZET

Kiralk Ak 60. yeni bölümünde, Bahis kapal, artk tüm kartlar açld. Ömer, Pamirin Kiralk Ak olduunu örendikten sonra bunu Defneye söylüyor mu? Pamir, Ömerin Defneye gideceinden emin ve o da kozlarn öne sürüyor. Heyecan dolu kaç, kovalamaca ve aksiyonlu bölümde sr perdesini kim aralyor?

Bir yanda Kiralk Ak gerçei yer yakarken, dier yanda Defnenin bana gelen olay birçok sürprizi de beraberinde getiriyor. Defneye bu durumda akla ve evkatle bakan kim? Pamir, Ömer, Defne üçgeni yine nefesleri kesiyor Defne Ömer yaknlamas görülmeye deer Defne ve Ömer ak yine doludizgin Ak kald yerden devam ediyor!

Neriman Oyun için kendinden daha güçlü bir ortak seçtii için piman. Pamir imdi oyunun neresinde? so, artk Ayegülün sevgisinden emin ve ne yapacan arm durumda. Bilmedii sularda kaybolan sonun sürpriz dert orta hepimizi artyor.

Büyük aklar mücadeleyi sever, çünkü her engelden sonra ak biraz daha güçlenir. Peki Ömer bu mücadelenin kazanan olacak m? sorusu Kiralk Ak 60. yeni bölümünde yant bulacak.

Ana Sayfaya Git