Kiraz Mevsimi 48. Bölüm (Yeni Bölüm) Fragmanı- Öykü’ye kötü sürpriz!

Kiraz Mevsimi 48. Bölüm (yeni bölüm) 6 Haziran fragmanı da yayınlandı. Her bölümüyle harikalar yaratan ve reytinglerde de üst sıraları zorlayan Kiraz Mevsimi’nin yeni bölüm fragmanında ilginç gelişmelerin yaşandığını görebiliyoruz. İşte Kiraz Mevsimi yeni bölüm (48. Bölüm) fragman izleme şansı…

Haberler 05.06.2015 - 14:32 Son Güncelleme : 05.06.2015 - 14:32

NAİF DURGUN

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez komedi aşk dizisi Kiraz Mevsiminde sürpriz gelişmeler var. 6 Haziranda ekranlarımıza konuk olacak Kiraz Mevsimi 48. Bölüm (yeni bölüm) yine ekran başına kilitleyecek. Peki, ama geçtiğimiz bölümde yani Kiraz Mevsimi 47. Bölümde neler yaşanmıştı bir hatırlayalım.

KİRAZ MEVSİMİ 47. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Öykü defilenin başarısının mutluluğu içerisindeyken Mete hastanede zor zamanlar geçiriyordu. Ciddi bir ameliyata giren Metenin yanında sadece babası ve Işık var. Öykü, Ayaz, Sibel, Burcu ve Emre bir tatili hak ettiklerine karar verdi. Emrenin köydeki sütkardeşinin düğünü tatillerini köyde geçirme kararı almalarına da neden oldu. Ama orada da heyecanlı ve maceralı günler beklemektedir. Sütkardeşi gerçek aşkına kavuşturmak isteyen gençler bunu başarırlar. Ama onları bekleyen daha zorlu bir sınav vardır. çünkü Sibelin sancıları tutmuştur ve hastaneye yetişmeleri imknsızdı. Kiraz Mevsimi 48. Bölüm (yeni bölüm) fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Kiraz Mevsimi yeni bölüm (48. Bölüm)üyle 6 Haziran Cumartesi 20.15te FOX TVde!

KİRAZ MEVSİMİ 48. BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) FRAGMANI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır