Kırgın Çiçekler 8. Son Bölüm - Kızlar serbest

ATV’nin fenomen reyting tepelerinde yüzen ve hiç de inmeye niyeti olmayan dizisi Kırgın Çiçekler 8. Bölümü ile ekranlara konuk oldu. 17 Ağustos Kırgın Çiçekler 8. Bölüm (Yeni Bölüm) izleyemeyenler çok şey kaçırdı. Kızlar serbest kaldı ve daha başka Kırgın Çiçekler 8. Son bölümünde neler oldu, “Kırgın Çiçekler 8. Bölüm tek parça izle” diye arama yapanların yanıtı haberimizde…

Haberler 18.08.2015 - 00:24 Son Güncelleme : 18.08.2015 - 00:24

Kırgın çiçekler 8. Son bölümü ile de ekranlara kilitledi. Ekranları başında reklamlarda bile kanal değiştirmeden izlenen dizi Kırgın çiçekler son bölümde neler oldu işte ayrıntılar.

KIRGIN çİçEKLER 8. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mesudenin Kemal cinayetini üstlenmesiyle birlikte kızlar da serbest kaldı. Kader, Kemali ortadan kaldıran kişinin annesi olduğu kanaatine vawrdı. Bu arada Eylül de Mesudenin serbest kalması için çareler düşünüyordu ki herkes büyük bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Toprak, Feride ile barışmaya çalışırken bir yandan kendini ona acındıran Defnenin tuzağına düşer. Nazan, Eylülü hayatlarından uzaklaştırmak için Serkanı kızlara zarar vermekle tehdit eder. Serkan, Eylüle bir zarar gelmesin diye ondan uzak durur. Cemre ise Serkana git gide şık oluyordu.

KIRGIN çİçEKLER 8. BÖLÜM İZLEMEK İçİN TIKLAYINIZ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır