Kısmetse Olur 20 Kasım haftanın finali elenen isim

Kısmetse Olur 20 Kasım eleneni de bu hafta ifşa dosyaları arasında yer alacak. Gala gecesi için Gökhan sürprizi ise gelin adaylarının gözünü açacak

Haberler 18.11.2016 - 13:38 Son Güncelleme : 18.11.2016 - 23:26

Her haftann eleneninin günler öncesinde ifa edildii Ksmetse Olur evinde bu hafta 20 Kasm kimin elenecei yine açkland. Yaanan aklar, kavgalar ve skandal dosyalar ile birlikte gün gün izlenme oranlarn bu sezonda zirveye tayan evlilik yarmasnda gelin ve damat adaylar adeta birbirleri ile yaryor. Büyük ak yaayan Rabia ve Gökhan çiftinin aklar zirveye tanrken, Didem ve Adnan aknda da gelimeler yaanacak. Son olarak Gökhan’n Rabia’ya ald elbise cuma gününe damgasn vururken, evlilik yolunda ilerleidklerini de açkladlar. Beyaz elbise alan damat adaynn yansra gelinler evinde de kavga peisra geliyor. Mehtap ortal kartrmaya devam edecek. ahin ile sarn güzel NAzl arasndaki iplerde gerilirkenn, bu hafta pazar günü eve veda eden isim, Okan Altnok olacak ve eve girecek yeni damat aday ise tandk br isim olacak. Boaçhan Tuzcu ise damat evine dahil olacak.

HAFTANIN BRNCS KM OLACAK?

Adnan ile Didem arasnda tavan yapan akta sra yüzük takmaya gelecek. Adnan’n ald 3 yüzük herkesi artacak.  Semih yüzükler ile ilgili ortaya att eski yüzüü getirmi iddialar da erkekler evinde kahkaha sebebi olacak. Bu haftann birincisi seçilen çift, Ataköy Marina’da duygusal bir yemek yiyecek ve evlilik yolunda admlarn daha da kuvvetli atacak. 

BOAÇHAN TUZCU GELYOR

24 yandaki damat aday Tuzcu, Marmaris’ten yarmaya dahil olacak. Turizm üzerine eitimini tamamlayan genç damat aday, ikizler burcu ve Bodrum a olarak bilinecek

BÜYÜK KAVGA

Ksmetse Olur’un dün yaynlanan bölümünde Hazal ile ilikisi sallantda olan Semih, Gamze’yi tanmak istediini söyleyince ortalk birbirine girdi. Semih “Gamze’yi tanmak istiyorum kardeim o da bekar ben de bekarm. var m sknt?” diyerek Hazal’ unuttuunu ve yeni bir aka yelken açtn duyurdu. 

HAZAL ÇILDIRDI

Semih’in sözlerinin ardndan gelin adaylar oke oluyor. Hazal ise damatlar evini basyor ve Semih’ten hesap soruyor. 

Ana Sayfaya Git