Kısmetse Olur 27 Kasım haftanın finali elenen isim kim? eve giren aday kimdir

Kısmetse Olur haftanın finali ve elenen isim den çok bu hafta da eve girecek olan aday herkessi heyecanlandırdı. Geçen hafta ve bu haftanın ifşaları ve elenen isim detayları

Haberler 24.11.2016 - 22:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ksmetse Olur haftann finali bu hafta 27 Kasm aam yaynlanacak. Her hafta yaanan eleme gecesinden bir kaç gün önce bu hafta kim elenecek sorusu ifa edilip yantn bulmakta. Bu hafta eve veda eden isim ve eve elenen isim yerine gelen isim çok aranmakta iken, haberimizde ifa edilen tüm detaylara ulaabileceksiniz. Bu hfta elemenin erkeklr evinden olduuna ulalrken, ve eve girecek isimin de erkekler evinden olmas bayanlar heyecanlandryor.

KISMETSE OLUR SÜRPRZ BULUMA

Ksmetse Olur haftann finali bir barma haberi ile gündeme dütü. Ksmetse Olur HAZSEM çifti bu hafta bart ve aklarna da tam gaz devam etmeye karar verdi. Geçtiimiz hftalarda birbirleri ile uyumlu olmadklar gerekçesi ile ayrlan çift, ayrla fazla dayanamam olacak ki kavumann heyecann tekne turuyla tamamlad. Duygu dolu anlar yaand, ak tazelendi. Dier aklar Rabia ve Gökhan ak da bu hafta da tavan yapmakta. öte yandan maddi hediye almyorum diyen Gökhan, bu hafta sevgilsisi Rabiaya çok güzel bir hediye alarak sürpriz yapyor. Didem ve Adnan ak da kagalar ve romantizmi ile devam ediyor. HAfta içinde bir ço kavgaya karan isimleri bu karmaadan etkilenmiyor ve aklar da tazeliini koruyor.

NUR VE BATUHAN SÜRPRZ

Geçtiimiz sezon Ksmetse Olur evinde tanan ve ilikilerini evlilie tayan Nur ve Batuhan çifti bugün Ksmetse Olur evine konuk oldu. Önce gelinler evini sonrasnda ise damatlar evini ziyaret eden çift evlilikleri ve ilikileri hakknda çok samimi açklamalarda bulundu.

çiftin bebek beklediini örenen gelin ve damat adaylar ise çifti tebrik ederek, mutluluklarn paylat.

KISMETSE OLUR ELENEN SM

Bu hafta Ksmetse Olur elenen isim herkesin sevgilisi Aykut olacak. Fanlarnn çok üzülecei elemede veda eden isim Aykut son zamanlarda büyük ok yaatacak. Ancak Aykutn oylar ile ksa zamanda eve tekrar girecei söyendi.

EVE GREN ADAY TANIDIK çIKTI

Kmsetse Olurda yeni yüzler görmeye progra kapatm olacak ki bu hafta eve geçen seneden tecrübeli Turgay gelecek. Turgay Tepe bu hafta eve girecek isim olacak.

KISMETSE OLUR BAVURU

KISMETSE OLUR programna gelen bavuru formlarndaki tüm yaz ve fotoraflar formu gönderen kiinin sorumluluundadr. Bavuru formunu dolduran kullanclar, bavuru sahibinin kendisi olduunu kabul ve beyan etmitir. Kiinin izni olmakszn yaplan bavurulardan Kanal D sorumlu deildir.

https://www.kanald.com.tr/kismetse-olur-basvuru-formu

Ana Sayfaya Git