Kısmetse Olur yeni bölüm ne zaman? Neden yayınlanmıyor

Kısmetse Olur ekranlara veda ediyor mu sorusu KHK sonrasında çok merak edilir olmuştu. Kısmetse Olur en son 27 Nisan günü yayınlandı ve ne zaman yayınlanacağı da merak edildi

Haberler 02.05.2017 - 16:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yaynlanan KHK sonrasnda evlilik programlarnn fii çekildi. Esra Erol, Seda Sayan, Zuhal Topal gibi izdivaç kraliçelerinin akam kua evlilik programlarnda sona gelindi. Ancak. Hafta içi her gün yaynlanan ve hafta sonu da eleme gecesinin yaand ve gün gün türlü ifa dosyalarna ahitlik ettiren Ksmetse olur, bu KHKdan nasibini almad. milyonlarca izleyicisi Ksmetse Olur bitecek mi diye merakla aratrrken , yapmclardan programn gidiat hakknda açklama yapld. Ancak Ksmetse Olurun en son 27 Nisanda yaynlanmamas ve bir daha da ekranlarda olmamas yayndan kaldrlyor mu sorularn tekrardan akllara getirdi. te yapmclardan son dakika açklama ve detaylar.

KISMETSE OLUR SON BÖLÜM

Ksmetse Olurda Metin entürk sürprizi yaand. Onur ve Aycan, fanlar tarafndan hazrlanan nian merasimi Metin entürk arklaryla anlam buldu. entürk, yeni arksn onlara armaan ederek, birlikte seslendirdi. Yaplan bu sürpriz karsnda çok muylu olan Onur ve Aycana evdeki arkadalar da bu mutlu günlerinde destek oldu. Metin entürk, duygusal arklaryla olduu kadar yapt esprilerle de güne damgasn vurdu. Ksmetse Olurda sürprizler devam ediyor. Önceki gün canl yaynla eve balanan Nur ve Batu çifti, Onur ve Aycann nian merasimi için geldi. Yaptklar bu sürpriz ziyaret ile evde büyük ilgi gören Nur ve Batu çifti, Onur ve Aycann nian yüzüklerini takarken, iyi dileklerde bulunarak ve onlar daima desteklerini söyleyerek güne damgasn vurdu. Onur ve Aycann bu mutlu anlarna ise Didem, Gamze ve Rabia elik etmedi. Bu duygusal anlar karsnda gözyalarn tutamayan Gamze ise alamaya balad. Aycan, bu mutlu günlerinde yanlarnda olmayan dier adaylara da sitem etti.

Ana Sayfaya Git