Kurtlar Vadisi Pusu KVP başlayacak Son açıklamalar ile yön değiştirdi

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak, ya da bitecek iddialarına bir yenisi daha eklendi. Gözler şu an da Pana Yapım'a çevrildi.

Haberler 08.11.2016 - 23:10 Son Güncelleme : 09.11.2016 - 00:55

Kurtlar Vadisi Pusunun balayaca tarih herkes tarafndan merak ediliyordu. Nihayetinde yapmclar Vadi hakknda açklama yapt. 10 yl akn süredir ekranlarda adeta izlenme rekorlar kran dizi hakknda bitecek iddialar gündemde iken, eski bölümlerinin yaynland kanal da devam etmesi, yeni bölümlerin de o kanala tanaca yönündeydi. Ancak, 15 Temmuz darbe giriimi akabinde Kurtlar Vadisi Darbe hakknda bir çok yanda söylentileri çkm, haliyle de gözler diziye çevrilmiti. Rekorlar zorlayan dizi hakknda bitecek iddialar da geçtiimiz günlerde bir programda belirtiliti. ddia erçevesinde olan bu konu ile ilgili detaylar bilgiler haberimizde.

KURTLAR VADS PUSU BTECEK

Beyaz TV ekranlarnda yaynlanan Söylemezsem Olmaz programnda canl yaynda konuan programn sunucusu Ömür Varol, Kurtlar Vadisi Pusu ya da artk hangi ismi alacaksa o dizi artk yok. O dizi çekilmeyecek. Bunu ilk kez buradan açklyoruz. Kesin bilgi. Kurtlar Vadisi bu sezon itibariyle artk yok ifadelerini kulland. Ancak konu ile ilgili yapmclardan bir açklama gelmedi.

DER BR DDA

Kurtlar Vadisi Pusu hakknda dier bir iddia da Kasm ay itibari ile balayacak denilmesi. Yeni sezona bomba gibi balamay hedefleyen Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Kasm aynda balamas bekleniyor. Konuyla ilgili dizinin yapmcsndan henüz bir açklama gelmedi.

15 TEMMUZ FLM OLACAK

Pana Filmin yapmcln üstlendii Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili baka bir haber var. Pana Film izleyicilerin srarlar üzerine ayn ekiple 15 Temmuz darbe giriimini film yapacaklarn duyurdu. Bundan dolay dizinin balama tarihinde de bir deiiklik olmas izleyiciler tarafndan bekleniyor.

PATENT ARATIRMASI

Yaplan açklamada öyle denildi:

Baz yayn organlarnca irketimiz Pana Film yetkililerinin Terör savclna ifade verdii hakknda yaplan haber ve yorumlar gerçei yanstmamaktadr. Sayn Savclk makamnca irket yetkililerinin konu hakknda bilgisine bavurulmutur, üpheli sfatyla ifadeleri alnmamtr. Aksine yaplan haberler maksatl ve kötü niyetlidir. Kamuoyuna sayglarmzla duyurulur

Pana Filmin saylar yüzbinleri bulan dizi hayranndan gerek telefon üzerinden gerekse sosyal medya araclyla dizinin devam etmesi istei dillendirilmiti. Bu mesajlar alan Vadi ekibi ise buna seyirci kalmayacak.. Pana Film, bu çarlar karsnda Türk halknn kadirinas yaklamna sessiz kalmamalyz ifadelerini kullanmt. Bu da, dizinin bitmeyeceini ancak yeni kanal anlamasnn yaplmasnn ardndan yayna balayacan ortaya koydu.

Ana Sayfaya Git