Kurtlar Vadisi Pusu KVP yayın hayatının fişi çekildi Bitiyor mu

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın kanalının hala belirlenmemesi ve yapımcılardan açıklama gelmemesi, dizinin biteceği yönündeki söylentileri kuvvetlendirdi.

Haberler 18.11.2016 - 11:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

10 yl akn süredir ekranlarda yer alan Kurtlar Vadisi Pusunun fi çekildi iddia edildi. Sezon ve sezon dizilerinin balamas sonrasnda merakla beklenen ve müptelas olunan dizinin balama tarihinde bir açklama yaplmamas dizinin bitecei yönünde açklamalar da beraberinde getirdi. Yapmclarn gün gün yapmas gereken açklamada da gecikme olmas ve bir canl yaynda sunucunun dizi bitti eklideki açklamalar izleyicilerini üzdü. Barollerini Necati amaz, Defne Samyeli, Cahit Kayaolu ve Erhan Ufakn paylatklar ve devlet içerisinde yaanan gizli olaylarn deifre edildiini kou alan dizi bu sezon balamamas le birlikte gözler yapmclarda.

KURTLAR VADS PUSU BTYOR

FETÖnün 15 Temmuzdaki darbe giriimi öncesinde Kurtlar Vadisi Darbe ismi için patent bavurusu yapan Pana Film hakknda soruturma balatlm ve Necati amaz çalayandaki stanbul Adalet Saraynda ifade vermiti. Bu gelimelerin ardndan dizinin ne zaman balayaca ve hangi kanalda yaynlanaca belirsizliini korurken, medya kulislerinde sürpriz bir iddia ortaya atld.

MALYET YÜKSEK GELD

Geçtiimiz günlerde 360 TVde yaynlanaca haberleriyle gündeme gelen dizinin yüksek maliyeti nedeniyle anlamann rafa kaldrld öne sürüldü. Dier kanallarnda mesafeli durduu dizinin yayn hayatnn bittii yönünde yorumlar yaplyor

KANAL DDE DDALARI

Kulislerde dolan bir dier önemli bilgi ise Kurtlar Vadi Pusuda Fetö/Pyd Terör örgütü ele alnacak, Kurtlar Vadisi Pusu OHALin kaldrlmas le birlikte televizyonda yaynlanmaya balayacak, öte yandan ise, Pana Filmn kanallara masaya oturduu bilgilerinin gündemi oldukça megul etmesi. Ancak önceki haberlerimizde de belirttiimiz gibi Kurtlar Vadisi Pusu nun yeni bölümlerinin Kanal D ekranlarnda yaynlanmayacann basna szdrlm olmas. Yayn durumunda farkllk olmas da yine beklentiler arasnda yer alyor.

DARBE SORUTURMASI

Kurtlar vadisinin 299. bölümünde yani 2016 finalinden bir önceki bölümde yer alan bir köprü sahnesinde iki kii, üç köprüyü birden havaya uçurmaktan, Asya ile Avrupay ayrmaktan, boaza babil kulesi dikmekten bahsediyorlar. Beyaz TVde yaynlanan söylemezsem olmazprogramnda analiz edilen sahne de, 15 Temmuz darbe giriimcilerinin asker yd eski ad boaz köprüsü, yeni ad 15 Temmuz ehitler köprüsü olan köprü yannda resmen darbe iaret ediliyor.

Bu sahnenin Kurtlar Vadisi Pusu ekibi tarafndan darbeden bir ay önce yaynlanmas akllara birçok soru iareti getiriyor.

Ana Sayfaya Git